Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmm mmm

zona-kochanka ?

Polecane posty

Gość hmmmmm mmm

a ja w tej chwili podbieram meza na gg ;p mysli ze pisze z jakas znajoma z innego miasta ;p piszac po lebkach , pytal czy nie zechce zostac jego kochanka ja mu k**wa zaraz dam kochanke Ktoś ma jakiś pomysł co mu zrobic ? :p

Wymieńcie się zdjęciami i przyślij mu swoje prawdziwe :D :D Ale nie tak od razu :D Wcześniej zapytaj co myśli o kobietach, które zdradzają swoich mężów :D

Gość no co ty moj
by juz dostal po mordzie za to:o

Gość hmmmmm mmm
narazie sie swinia pyta jak ma skasowac archiwum zeby zona nie widziala :/

Gość to tępaka masz jakiegoś
:D:D

Gość hmmmmm mmm
na komputerach to on sie slabo zna , na dupach jak widac co innego czekam na pomysly takie z klasa bo plask w ryj to za malo ;p

Gość podszywaczus pospolitus
:classic_cool:

Gość pomocy boli......
napisz mu ,że najbliższy wolny termin masz 12.02.2008 ale jak ci wyśle zdjecie swojego sprzętu to można ponegocjować

Gość hmmmmm mmm
podal swoj numer na koma w meilu zabije :/ pewnie pozniej powie ze o tylko zarty ze podpuszczal laske .. ehh

Gość jolaaaaaaaaaaaaa
a zdarzało się to już kiedyś...? jaki macie staż? i co sie stało że zaczęliście ze sobą pisać w ten sposób? czyżby brak zaufania...?

Gość hmmmmm mmm
wiecie co jest najgorsze ? ze mamy 4 miesieczne dziecko ktore spi wlasnie obok ja siedze na lapie w jednym pokoju on w drugim byl z nami przy porodzie, mowi ze kocha i ze jest z tych porzadnych co nigdy nie zdradzaja ... przykro mi ze sie zawiodlam... chcialam pozartowac nie sadzilam ze na tyle ta rozmowa sie przeciagnie ...

Przykre.Domyślam się jak się czujesz.A co Wy macie 2 różne kompy w domu w różnych pokojach,że tak do siebie piszecie pokryjomu? Mój pomysł: umów sie z nim na randke jako tamta,ale w takich godzinach,żeby Cię jeszcze okłamał,że na przykład idzie do kolegi albo gdzieś tam....Niech sie wypindraczy,uszykuje i niech na tym spotkaniu zastanie Ciebie-żonę. Drugi pomysł: umów sie z nim jako tamta,niech jedzie przykładowo 300 kilometrów do innego miasta do niej,a jak już tam,będzie,to ty mu wyślij sms z Twojej komórki jako żona,że kochanica nie dojedzie na to spotkanie. Też kiedyś miałam dokładnie ta sama sytuację. Powodzenia!

Gość oo dobre
jakby pojechal ilestam kilometrow to by mu dalo w kosc:D

Gość hmmmmm mmm
to jest miasto 20 km od nas on tam jezdzil na sluzy kiedys jest mundurowym, wmowilam mu ze kiedys sie znalismy i tak sie zaczelo mysle ze jeszcze go troche pociagne i sie z nim umowie na kokretna godzine zeby przyjechal na rynku w tamtym miescie i jak pojedzie to zadzwonie .... juz jako zona a nie kochanka ...

Gość oo dobre
skombinuj sobie karte do tel druga kup z pleya za 5 zl i z tamtej mu wysylaj smsy jakby co

Gość hmmmmm mmm
kocha ? Ja 23:55:20 co tam robisz ? Ja 23:55:24 moze juz spac ? maz 23:55:44 patrze zaraz sie kladziemy maz 23:55:49 a i jeszcze pisze Ja 23:57:10 gdzie ? Ja 23:57:12 co patrzysz maz 23:57:44 głupoty Ja 23:57:54 aha ok nawet nie powie ze z kims na gg pisze ...

Gość zajrzyjjjj
to wejdz do tamtego pokoju i zagladnij w monitor zobaczymy co zrobi:)

Gość hmmmmm mmm
jak sie teraz z nim polozyc ? eh .... on tu przychodzil niedawno niby zobaczyc czy dziecko sp musze wytrzymac przetrzymac zeby mu to udowodnic :/ nie moge teraz peknac bo gotow sie wykrecic :/

Gość nie pekaj teraz
nie badz guma bo wszystko zniszczysz :(

Mówie Ci,zrób tak jak Ci napisałam,i kup-tak,jak juz wczesniej ktos napisał-karte z nowym numerem jako,że to jej.On będzie w siódmym niebie.A Ty sie wczesniej przed nim czasami nie zdradz i poprowadz gre do konca.Wyślij mu jakies jej zdjęcia.Proponuje niemiecką piosenkarke,on na pewno połknie haczyk. http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=lang_pl&resnum=0&q=yvonne+catterfeld&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Gość flava
Faceci to łajzy :(

Gość oj kusisz kussisz
kusisz los

Gość hmmmmm mmm
zdjecie juz wyslalam jakies z neta jeszcze mowi ze ledwo co ale cos mnie kojarzy byl przed chwila ....................... usmiechalam sie do niego .................... tylko to mi juz zostalo

Gość nie anwdzie
ale maskra pozniej spac z takim kims.....tu wiesz ze za plecami mysli i zdradza" cie z jakas laska i chce sie umowic na seks, a tu cie przytula i mowi KOCHAM, faceci to bydlaki :o

Był przed chwila?Pewnie sprawdza czy jest bezpieczny i może dalej czatować.A on myśli,że Ty co robisz?

Gość hmmmmm mmm
byl zobaczyc co robie uciekam bo idzie juz spac dam znac co i jak chociaz nie wiem czy zasne napisal mi na meila ze jestem piekna podobna do zony i ze bardzo mu sie podobam .... czy to nie szczyt chamstwa porownywac ja do mnie ?

Gość jolaaaaaaaaaaaaa
mogłabyś mi przesłać Waszą rozmowę ? też chcę zdecydować sie na coś takiego... (może być bez istotnych szczegółów, sam zarys takiej rozmowy)