Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Czy istnieja jakies specyfiki na blizny??

Polecane posty

Gość uippe
Andrzej jestes tu?

Gość uippe
a skąd te blizny?

Gość uippe
a nie możesz po prostu iśc do dermatologa lub apteki i kupić coś na to?Ale i tak to długi proces leczenia:O

Gość niewierzący11
załóż maske gazową.Znajomi pewnie nie zobaczą różnicy :D

🖐️Andrzej szansa zawsze jest,tylko to zależy jakie blizny....niektóre zanikają a inne niestety pozostawiają slady.Idź po poradę do lekarza.

Córka moja po usunięciu tzw pieprzykow stosowała maść chyba czosnkową zalecaną przez dermatologa, ale blizny nadal są...:(

Na bardzo szpecące blizny na twarzy najlepsza byłaby operacja plastyczna.:classic_cool:

Gość ja tez taką miałam
tylko nie wiem czemu mi sie kojarzy ze to była tzw.maść cebulowa!!!!!wiem ze o taka pytałam w aptece

Gość to ja powiem
Cepan, Contractubex, Tointex i nowośc bardzo drogi ale ponoc skuteczny Strivectin z Sephory

Gość to ja powiem
bo to JEST maśc cebulowa cuchnie koszmarnie, ale działa

Gość ja tez taką miałam
no własnie:) ...dokładnie ładnie rozjasnia blizny

moj facet ma spora blize na twarzy i wcale go ona nie szpeci, wrecz przeciwnie ;) ale byla wieksza. pomogly masci. najlepiej zapytac lekarza jakie.

Gość turbocipka
ale poczemu?:o facet z blizną na twarzy wygląda seksownie:P

Gość ela20101
witam mam problemy z bliznami a mianowicie: mam 20 lat kiedyś miałam trochę trądziku ale nie było tragicznie lecz ja nie chcąc mież żadnego świństwa wpadłąm w manię wyciskania. Zaczęło się od poj krostek, później czarne kropeczki i wszystko co się da . Wiele czasu przed lusterkiem... pewnego dnia sięgnęłam po igiełkę i pensetkę i w dwóch miejscach na twarzy po grzebaniu odkażoną igła zauważyłam w skórze coś białego nie wiem co to było gruczoły łojowe czy co i wyrwałam je pensetką !!!! po co ja to zrobiłam!!! od tamtego czasu minęło już może ok 2 miesięcy i mam w tych dwóch miejscach a mianowicia na policzku takie zgrubienia jak sie je przyciśnie to robią się czerwone wcześniej nawet swędziały i jak je drapałam a nawet przysiskałam to strzykała z nich jakaś ro pa czy woda ... nie mam żadnych pryszczy i gdy bym wtedy się do tego nie odzywała i nie robiła z 'igły wideł" to dziś bym sie cieszyła czystą skóra no ale niestety nie pomyślłam o skutkach!!! proszę powiedzcie jak pozbyć się tych chyba blizn w postaci zgrubień zaczerwiających się mój e-mail : ela2010@op.pl