Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sunny26

Brak okresu

Polecane posty

Gość Sunny26

Ostatni okres miałam 8 listopada i od tamtej pory nic:/ Dziś już jest 43 dzień cyklu. Nigdy nie miałam problemów z nieregularnymi miesiączkami. Nie odchudzałam sie w ostatnim czasie. Jakieś 3 mies. temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne i fakt, że ostatni okres też mi sie spóźnił, ale nie tyle co teraz! Stresuję sie dodatkowo, bo w czasie ostatniego cyklu współżyłam kilka razy, ale w gumce i na pewno żadna nie pękła. Robiłam test ciążowy ( po 6 dniach od ostatniego współżycia) i wyszedł negatywny. Czy było to za wcześnie? Mam powiekszony brzuch i podbrzusze i zaczynam panikować, że może to być ciąża, choć żadnych objawów (prócz braku okresu i powiększonego brzucha) nie mam. Czy ktoś może miał coś takiego? Dodam, że ze względu na pracę jestem przemęczona i zestresowana, a teraz leżę chora w łóżku (przeziębienie trzyma mnie już 6 dzień:/).

Gość pewnie pewnie
stres, przeziębienie, osłabienie może byc powiodem zaburzen hormonalnych jelsi cię to niepokoi powtórz test lub idz do gina

Gość Sunny26
Na razie nie mam mozliwości zakupienia testu, więc czekam i zastanawiam się czy są jakies domowe sposoby wywołania okresu? U gina byłam miesiąc temu na rutynowej kontroli i wolałabym nie iśc tam znowu, ale jesli nic sie nie będzie działo, to będę zmuszona:/

Gość kochana to przez odstawienie
tabletek:O i chyba nie mówiłaś o regularnych @ a propos czasów, gdy brałaś tabletki anty dziewczyny długimi miesiącami czekają na @ po odstawieniu antykoncepcji doustnej takie to są konsekwencje brania tabsów, które przecież są całkowicie nieszkodliwe:O idź do gina i ustal z nim co i jak, jak długo masz jeszcze czekać może już teraz przepisze Ci luteinę na wywołanie @

Gość ktossssssssssssss
ja tez odstwailam tabeltki pol roku temu i pierwsze 3 cykle mialam co 45-50 dni dopiero ostatnie dwa byly normalnie co 30 dni ... ale moja kumpela miala znowu 3 pierwsze dobrze i teraz jej sie zaczyna pierniczyc poprostu burza hormonow radze jednak przjesc sie do gina bo moga byc to torbiele ktore sie lubia robic po odstawieniu tabletek niestety ....

Gość ecinka-e
wizyta u gina by sie przydala tak czy siak bo to sa zapewne zaburzenia hormonow po tabsach..... a ze brzuch obrzmialy i obolaly to wlasnie tez jeden z objawow przecigajacego sie cyklu(ja mam akurat takie wszystkie) z domowych ,nieszkodliwych srodkow na wywolanie jest picie malwy czarnej w zielarskich kupisz przez kilka dni ,zwykle pomaga jesli okres ma wystapic.....mi jeszcze pomaga lampka wina czerwonego na wieczor ...albo ostry ,dlugi seks...efekt natychmiastowy

Gość Sunny26
Piszac o regularnych mialam na mysli oczywiscie te, kiedy nie bralam tabsow. Ja wlasnie po odstawieniu mialam 2 normalne okresy (dokladnie wtedy, kiedy powinnam dostac biorac tabsy), kolejny sie spoznil tydzien, a teraz juz 2 tyg mija... Sprobuje popic naparu z malwy...Na seks nie mam co liczyc niestety:/