Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytampytam

fajne macie tesciowe

Polecane posty

Boze, jak mnie moja wczoraj wkurzyla...Wszystko, co ktos robi inaczej niz ona lub jej coreczka czyli siostra mojego meza to od razu zle i glupie...ale wczoraj to mnie wkurzyla...Siedzimy przy stole, jej urodziny, rodzina, jedzenie no i temat zszedl cos o sprzataniu, praniu posicieli...I ona z tekstem, ze ona co tydzien co sobote zmienia posciel w lozku i codziennie bieze swiezy recznik do kapilieli, a nie tak jak my brudasy (moj maz i ja!!!) zmieniamy reczniki raz w tygodniu, a posciel raz na 3-4 tygodnie...Normalnie mialam na koncu jezyka zeby jej dogadac, ze my sie codziennie przed snem kapiemy, a nie tak jak ona tylko rano, a wieczorem tylko zeby i do lozka brudna idzie...wiec nie mamy potrzeby robic tego czesciej...Ale wkurzyla mnie strasznie...I co chwile jakies ma takie super komenty. Boze, jak mnie wkurza ta kobieta...

Gość ambitne tematy poruszacie
ja zmieniam pościel jak uznam, że już nie zasnę w starej, ręczniki zmieniam częściej, też jak zaistnieje potrzeba, kąpiemy sie codziennie wieczorem i rano szybki prysznic

Nie pytam sie ile razy sie kapiesz, nie interesuje mnie to...i chyba nie rozumiesz tematu. Moja tesciowa za kazadym razem gdy sa ludzie jacys obcy to zaczyna nam dogryzac! Nie rozumiem tej kobiety. O to mi chodzi, a nie o to ile sie kto kapie:) Ten tekst to byl przyklad. mam podac wiecej????

Gość kurcze blade.
nie masz wiekszych problemow??😠

Olej to. Moja tesciowa mnie kiedys wkurzala, ale doszlam do wniosku ze to ja mam jakis problem a nie ona. No i przestalam sie jej czepiac, przestalam myslec ze cokolwiek mowi to z mysla o tym, ze mi dowalic. Dzisiaj mam bardzo fajna tesciowa, zyciowa, z ktora mozna o wszystkim pogadac. Nie moge sie doczekac, az do nas przyjedzie! Serio :)

A co ty jej odpowiedziałaś na to że jesteś brudasem? Rozumiem że nie przemilczałaś tego przyznając jej rację????

nieciekawie wam powiedziała,chyba nie wie kto to jest brudas. Bajlepiej w takim przypadku nie komentować,bo i tak nic dobrego z tego nie wyjdzie

Gość goniaaaa
Moja tesciowa ostatnio powiedziala mojemu mezowi, zebysmy zadzwonili jej szefowej z zyczeniami urodzinowymi. Myslalam, ze cos mnie trafii. Ta szefowa widzialam 2, 3 razy w zyciu. Maz dzwonil, ale ja nie, bo nie bede idiotki z siebie robic. Poza tym tesciowa ciagle przysyla sms- y z wiadomosciami, kto ma dzisiaj urodziny i do kogo trzeba zadzwonic. Ciotki, kuzyni, zony kuzynow.... Dodam, ze oni do nas nigdy nie dzwonia. A moja tesciowa lubi sie wszystkim przylizywac.

Gość weronikax
Hahaha bo z rodziną to najlepiej na zdjęciu-a w szczególności z teściową :)

Gość a ja nawet nie wiem jak czesto
zmieniam posciel i reczniki...nie zastanawialam sie nad tym... jak czuje potrzebe to zmieniam i juz...chyba to jak czesto sie zmienia posciel nie jest najwazniejsze...

po pierwsze to skąd teściowa wie, jak często zmieniacie ręczniki i pościel? bo moja przyszywana nie ma o tym zielonego pojęcia

Gość ewa33 a ty znowu
pierdzielisz tu bzdury wez sie z jakas robote

Gość ło matkooo
jak mozna zmieniac posciel co 3 tygodnie ale u was w sypialni musi smierdziec

Gość a ja mam tesciowa bajkaa
jest superek chodzimy razem na zakupy, umawiamy sie na ploty, jezdzimy na wczasy

Gość Lusiagizmo lol
ja zmieniam co 3 tyg i nie ma problemu. Jak ktos sie nie myje to wiadomo ze u niego nie przejdzie. Ewa 33 wspolczuje ci, na kazdym topiku masz pomaranczowego przydupasa:D

Gość Okularnicka
Ja naszczeście mam tesciową bardzo sympatyczna nigdy jeszcze niue zwróciła mi uwagi że cos robie nie tak a jesteśmy po slubie 4 lata. Zawsze mnie chwali do wszystkich, chcociaż nażeka na swoje dwie inne synowe, ale uważam że ma racje.

Gość postaram się byc kulturalna
Czytając wasze opowieści czuję po części ulgę że nie mam teściowej( nie żyje już od kilku lat), ale z drugiej strony trochę mi żal. Moja mama jest teściową nijaką, rzadko się wtrąca( można powiedzieć w ogóle) a rad udziela tylko zapytana, gdy do nas przychodzi na męża się tylko patrzy i uśmiecha pod nosem.