Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość you have 1 masseg

Kolorowa Kartko - skoro chorujesz tak ciężko

Polecane posty

Gość you have 1 masseg

skoro tak strasznie chorujesz i prawie umierasz na raka to czemu masz czas na przesiadywanie na forum? Nie rób z siebie ofiary. Albo oszukujesz że jesteś chora albo jesteś bardzo pusta i nie masz przyjaciół skoro tu siedzisz w ciężkim stanie. Nie miałam by, na to czasu.

Nie jestem przykuta do łóżka, więc mogę siedzieć przy komputerze, biegać, skakać i tańczyć. Gdzie robię z siebie ofiarę, w którym miejscu dokładnie? Jedyne wątki w jakich się udzielam to Chemioterapia i Ziarnica Złośliwa i bynajmniej nie piszę tam ciągle o tym jak mi fizycznie jest źle, zresztą ma mi być prawo źle. Mogłabym pokusić się o skan jakiegoś wyniku badań, ale nie widzę większej potrzeby, więc sobie daruje. Chcesz, to wierz, nie to nie. Chcesz, czytaj mnie, nie to nie. Jakoś bardzo ubolewać nie będę.

Gość turbocipka.
ales ty tępa autorko :o

Założycielki tego typu tematów, winno się usuwać z forum. Nie dość, że taka nawtyka bez przemyślenia, to jeszcze pisze bzdury. Żałosne. :O A Tobie Kartko, dużo zdrowia 🌼 :) 🖐️

Gość anielciaa
Ale zajadle babsko, pewnie zazdrosci Ci Twojej pogody ducha, radosci!!! Nie przejmuj sie tym, bo i tak jestes tAKA SWIECACA GWIAZDKA :) ps. Twoje opisy dodaja mi humoru, bo jestem strasznym pesymistycznym czlowieczkiem... :)

Gość przed metą
szkoda że 90% użytkowników tego serwisu nie spędza tutaj tyle czasu co kartka i jej współtopikowe koleżanki :)

Gość jakiś tam facet
karteczko,przesiaduj tak czesto jak tylko mozesz,jestes naszym słoneczkiem,bardzo się ciesze,że tu jestes do autora wątku---uj ci w oczodoły

nie wiem co znaczy zwrot po angielsku i ubolewam nad tak marnym przestrzeganiu ustawy o ochronie języka. To że Kolorowa jest chora nie znaczy że jest wyłączona z życia. Moja żona była chora i normalnie funkcjonowała dopóki nie przyszedł atak. Będę Ciebie polecał i modlił się za Ciebie i za lekarzy którzy Cię leczą o to by podejmowali najlepsze dla Ciebie decyzje.

Gość jakiś tam facet
Okruszku,jestes wielki

Kartka jest zdania, że autorce się po prostu nudzi w piątkowy wieczór i trzeba jakoś nudę zabić, więc kartka poleca spacer z przyjaciółmi albo wcześniejszy sen :) a reszcie 🌼

czołgiem kartucha :D Przyszłam nasikać do butów autorce/owi topiku :D :D

a ja piłam wcześniej kawę, to mam duże możliwości :D czyśbyś przebrnęła przez ZZbest ? :D

Gość you have 1 massege
Kolorowa Kartko 😘

Gość wiesz co autorko
jestes popierd..... myslisz, ze jesli ktos ma nowotwor to zaraz umiera lub lezy w lozku i patrzy w sufit? moja mama ma bialaczke tzn w tym momencie juz jest ok, ale nawet jak byla chora, zyla tak jak zawsze i ani troche sie nie zmieniła. jezdzila na wycieczki, na wczasy, pracowała, spotykala sie ze znajomymi. zyla NORMALNIE, wiec nie widze niczego dziwnego w tym, ze dziewczyna z ziarnica siedzi przed kompem :/

Gość wiesz co autorko
OKRUSZEK SŁOŃCA- czy zona wyszła z tego??

Karteczko, to były majteczki szefowej ;) ja tylko wypatrywałam w niebo, czy już spadochron widać :P