Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość you have 1 masseg

Kolorowa Kartko - skoro chorujesz tak ciężko

Polecane posty

dlatego że kiedyś w programie pani Anny z Samych swoich występowała osoba chora na tę chorobę, i może kiedyś by to przeczytała i byłoby jej przykro, powiem tylko że była to choroba mięśni

Gość przed metą
okruszek bardzo mi przykro :( szkoda, że ludzie nie umieja sie zajac soba i swoim zyciem.

juz mialam isc z forum, ale zobaczylam ten topic i nie wiem skad sie biora tacy ludzie. autorka jest niedoedukowana i nie ma pojecia o przebiegu choroby nowotworowej wiec moze nie powinna sie wypowiadac na forum w tej kwestii. na szczescie nie ma pojecia. i nie wiem skad to glupie przekonanie, ze ktos tu umiera...poza intelektem autorki..szkoda slow. Kochana Kolorowa Karteczko..klikamy juz jakis czas i wiesz, ze jestes swiatelkiem dla osob, ktore maja chorych bliskich, lub ktore same nie dawno dowiedzialy sie o chorobie. pokazujesz im jak mozna walczyc z choroba i nie poddawac sie, jak mozna prowadzic normalne zycie. wiem, ze jestes rozsadna dziewczynka i madra i takie bzdury jak w tym topicu nie wplyna na Twoje pozytywne myslenie ❤️

Gość lzy same sie cisna do oczu
lzy same sie cisna do oczu, ze ludzie sa tacy podli. Normalnie , gdybym wiedziala kim jestes to naplulabym ci w twarz. Masz rodzine? Spedzisz z nia swieta? Wspolczuje ludziom, ktorzy beda sie z toba dzielic oplatkiem. Opowiedz przy Wigilii co napisalas na forum, ile przykrosci wyrzadzilas drugiej osobie....Pochwal sie bliskim....

wydaje mi sie, ze trzeba byc bardzo nieszczesliwym aby tworzyc takie topici. na szczescie Klolorowa jest madra babka i sie tym nie przejmie ;)

Gość lzy same sie cisna do oczu
Zadaj sobie pytanie, tylko jedno- czy pochwalisz sie o tym komukolwiek/?

Wstyd za takie osoby!:O Kolorowa Kartko życzę Ci zdrowia:) 🌻 Okruszek Słońca,współczuję.🌻

Witaj Kolorowa Kartko i wszsyscy inni:) Oprocz oczywiscie autorki topiku:P My z Kolorową znamy się z innego topiku.Ja tez jestem chora. Mam raka i tylko 32 lata. Ale nie zamierzam się poddawać dla mojej coreczki. Kolorowa,autorka chyba zazdrosci nam,ze umiemy walczyć i nie tchorzymy tak jak ona właśnie teraz bo tak nagle zamilkła:) Jak się czujesz?

Gość turbocipka.
i gdzie ta autorka? głowa w piach i udaje ze jej nie ma?:o odwagą autorko sie nie popisalas ;) teraz kazdy naplulby ci w tą twoja tępą morde:o

Kartko, pierdol tych durniów. Alleluja i do przodu. Dużo miłości i aniołów. :)