Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teddi

Czy na internecie da się poznać normalną, fajną dziewczynę?

Polecane posty

Gość szczerze wątpie
czyli i przewidywalny....

niezapominajka2, no ale wiesz jak to jest. Jak parę razy się taka sytuacja przytrafi, to potem dochodzi się do wniosku, że coś robimy źle i trzeba zmienić nastawienie. Może gdybym założył sobie że szukam zabawy, a celem tych randek byłby seks, to wtedy szło by mi łatwiej. Ale problem w tym że ja przygód już nie szukam, chciałbym w końcu jakiegoś trwałego związku.

Gość ttedi ile masz lat

do bey - nie mam praktycznie żadnych znajomych. Ci których znam są pożenieni, albo zajęci. Na imprezy nie chodzę prawie wcale. Dlatego szukam przez internet.

To bylo takie proste jakis czas temu teraz to tak wiekszosc znajomych w moim wieku i starszych siedzi za granica,reszta ma mezow lub nazeczonych i nigdzie nie wyjda chyba ze wszystcy razem ale to zadko wola we dwoje siedziec w domu niestety przeceiz sama nigdzie nie wyjde:(

Gość szczerze wątpie
to źle... bo idąc dalej skojarzeniami to... :( nudny? :(

i co z tego ze pisze sobie jeszcze z kims:) przciez te 3sotkania to do niczego tak na serio nie zobowiazuja, chbya nic sobie nie obicywaliscie jeszcze takiego, wiec ja nie widze problemu

Gość chyba żartujesz
tu nie poznasz /internet/ żadnej normalnej dziewczyny, na interku nie ma normalnych sympatycznych dziewczyn, są takie co na siłę szukają chłopa bo nikt ich nie chce, Brzydkie, wredne, głu7pie, zakompleksione, panny z dzieckiem i ogólnie takie co to facet w realu już na pierwszy rzut oka ma dość. Interek to jedyna szansa dla " sierotek" co nie mają szans na faceta w realu.

Gość teddi ile masz lat
chyba żartujesz tu nie poznasz /internet/ żadnej normalnej dziewczyny, na interku nie ma normalnych sympatycznych dziewczyn, są takie co na siłę szukają chłopa bo nikt ich nie chce, Brzydkie, wredne, głu7pie, zakompleksione, panny z dzieckiem i ogólnie takie co to facet w realu już na pierwszy rzut oka ma dość. Interek to jedyna szansa dla " sierotek" co nie mają szans na faceta w realu. i tu sie bardzo myslisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość izzzzzzzzzzka
a ile masz lat? :)

Gość bey
hmm, a moze latwiej poznac jakas kolezanka badz kolege? I potem z nim gdzies wyjsc?

Teddy widzisz ja tez bym mogla napisac ze szukam luznej znajomosci ale po co jak tak naprawde nie jest nigdy tego nie szukalam i uwazam ze nie tedy droga ja chce normalnego zwiazku ale o to coraz trudniej nawet tu:(

To widocznie ja też jestem sierota bo szukam w internecie. Ale to nie o to chodzi.

Gość Kara...........
Wydaje mi się, że na portalu randkowym szanse na znalezienie stałej partnerki są nikłe. Większość traktuje to jako zabawę i spotyka się z wieloma.

Gość szczerze wątpie
Tedi a moze Ty byś tak z Niezapominajką spróbował? Macie podobny cel . Na początek wystarczy :)

Gość izzzzzzzzzzka
nie jest prawda że na internecie nie ma sympatycznych ładnych dziewczyn,ja osobiście nigdy nie odpisywałabym na taki topic,ale jestem po ciężkiej klótni z moim partnerem,który wrócil włąsnie po zakrapianej imprezie i mnie zwyzywał.Źle mi:(

Gość izzzzzzzzzzka
ja 26:) a autor?:)

Gość szczerze wątpie
Teraz to juz naprawdę uciekam Jarku spać. Słodkich snów Ci życzę. Reszcie w sumie też :P

Gość alee o so chodzi
?

Gość kwiaty dostalam od męza
Wcale nie jest tak ze jak ktos szuka przez net kontaktow to musi byc brzydki itd ,czesto sa ludzie niesmiali ,jak kiedys bylo znane tylko biuro matrymonialne tak teraz rozne portale internetowe czaty daja wiele mozliwosci poznania sie