Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teddi

Czy na internecie da się poznać normalną, fajną dziewczynę?

Polecane posty

Gość verty
Dlatego lepiej nie szukać na forum ogólnopolskim ( tak jak to niektórzy robią na kafeterii) :P

Gość bey
najpierw trzeba facetowi powiedziec ze sie to dziecko ma i facet musi wytrzymac taka ilosc czasu zeby polubil to dziecko. Ciezka sprawa, ale nadzieje zawsze mozna miec.

Bey ma niestety racje tylko ze faceci samotnie wychowujacy dzieci badz ewentualnie rozwodnicy to jest bardzo malo takowych wiekszosc wlasne umywa rece od zajmowania sie nie swim dzieciem skoro moga sie zajmowac wlasnym w przyszlosci i mnie to wcale nie dziwi.

Gość bey
Aczkolwiek, szansa jest. Ale to na pewno nie licz na ksiecia z bajki. Ani pod wzgledem charakteru ani wygladu. Oo, mam jeszcze jeden pomysl, moze nienajlepszy ale co tam, mozesz jakiegos bezplodnego faceta szukac :)

Myslalam ze ty mi to powiesz gdzie moge ich spotkac a nie ja sama mam sobie odpowiadac na pytania to moge to robic bez uzywania kompa juz w lozeczku:)

Gość bey
Nie wiem do jakich miejsc masz dostep. Staram sie nakierowac.

Gość bey
Noo, zawsze jakas opcja. Niewiem, podejrzewam ze jacys sa. No to masz sporo szans spotkania tego Twojego wymarzonego :) tylko trzeba dobrze patrzec na ludzi. Bo widac jaki kto jest, prawie zawsze mozna okreslis jaki jest.

Gość justbo
Dzięki. Podpowiedzi świetne:) Wiecie często słyszę, że nie powinnam być sama, albo "taka dziewczyna i sama??????? Poszukaj sobie kogoś!!!!!" ja wtedy odpowiadam zwyczajnie:"jak??", a oni: "zwyczajnie" Jednak to zwyczajnie okazuje się być niezwyczajne. i Powiem wam szczerze, ze mimo, ze jestem po rozwodzie to nie chcę wiązać się z nikim kto był w związku małżeńskim. wiem, ze to dziwne, ale mój rozwód nie był z mojej winy.

Patrze patrze na ludzi jestem ich wnikliwym obserwatorem moze kogos kiedys spotkam milo mi sie rozmawialo dzieki za nakierowywanie mnie uciekam spac dobrej nocy:)

Gość bey
Moze skoryguj troche wymagania? Bo masz dosyc slabe karty... Ale zawsze mozna zostac stara panna :) I wina zawsze lezy gdzies tak mniej wiecej w poblizu srodka... Zapewne facet jakby sie go spytac czyja to wina to powiedzialby ze Twoja.

Gość bey
Dobranoc. ja tez spac ide. Kiedys trzeba. I powodzenia zycze :)

Gość justbo
dzięki wielkie i dobrej nocy życzę

Gość alee o so chodzi
bo często jest tak ze kobieta jest przeciętna, wychowuje sama dziecko/dzieci a szuka nie wiadomo kogo. Lata mijają i mijają a ona dalej jest sama bo wszyscy wydają się być nieodpowiedni dla niej. Za wysokie wymagania a co za tym idzie - niedostępność kobiety dla facetów i samotność tej kobiety na długie lata.