Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna żona dobego faceta

Cztery lata razem, prawie dwa lata po ślubie i dziecko w drodze.

Polecane posty

Dobra z nas para, mąż jest cudowny. Nie mam mu za wiele do zarzucenia, dla mnie jest prawie idealny, jest facetem którego szukałam. Dobrze nam się układa i wszystko jest prawie pięknie, poza faktem o którym się nie dawno dowiedziałam. On ma już dziecko, nigdy mi o tym nie powiedział. Makabrycznie mnie to zaskoczyło i doznałam ciężkiego szoku. Przyznał się do tego sam jak o to go spytałam. Nie płaci na dziecko alimentów, a kobieta z którą je ma jest w związku od ponad 8 lat. To był szok. Dziecko ma 5 lat. Nie wiem co powinnam zrobić, pewnie jak bym wiedziała to bym się z nim nie związała.. jednak jestem z nim, uważam go za dobrego człowieka i jestem z nim w ciąży. Dla mnie to wielkie kłamstwo, ale co dalej? Co powinnam zrobić?

Gość ostrokrzew
Poczekać, aż Ci nerwy przejdą i wtedy decydować. Nie teraz.

Gość pewna panii.
Uwazam ,ze facet sporo wycierpial, bo nie chcial stracic ciebie i dlatego tobie nie powiedzial a po drugie-pewnie kazdego dnia gryzl sie z tym , sumienie go dreczylo... teraz jest inaczej-jesli widzisz-ze kocha, dba. to pewnie nie jest to udawane, bo widac-facet przyznal sie- jest wrazliwy i chce dla ciebie dobra. moze sytuacja go przerosla? Powiem ci tak, "jesli ktos jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem "

Gość jak to jest w zwiazku
z tamta kobieta od 8 lat?:( I on ma byc idealem? Jestem w szoku.

Gość ostrokrzew
jak to jest w zwiazku -> gdzieś Ty się uczył(a) czytać :D

Pytałam go o to "czemu mi nie powiedział od razu" ale on powiedział że bał się. Uważał że by to mnie bardzo zniechęciło, a to dziecko się nie liczy. Popełnił błąd, ale zapomniał o tym bo to było najlepszym wyjściem i nie chce do tego wracać. Dodam że partner tamtej kobiety myśli że to jego dziecko. Dla tego też ona nie wystąpiła o alimenty i to wszystko jest tajemnicą.

Gość batalia baxis
dla tego kto nie zrozumial postu bedzie kara...musi obejrzec film z kupa:)

Dla mnie to co najmniej takie bardziej lepkie...bzykał kobietę będącą w związku z innym,zrobił jej dziecko i wypioł się na nie?Może to i dobry człowiek,ale chyba na dawcę spermy.Bo jako moralny kręgosłup Waszego związku to wypada kiepsko.

Gość mialam w pewien sposob
podobna sytuacje. o 'innym dziecku' dowiedzialam sie, gdy sama zaszlam w ciaze.... :o najlepsze, ze o nim nie zapomnial, placil, widywal sie, byl po rozwodzie...skrzetnie to ukrywal... nie wybaczylam...nie dziecka, ale 2 lat klamstw. na szczescie slubu nie bylo...

Gość polityczne porównanie
Jakubowska i Sawicka niewinne ;) Jesteś szczęśłiwa ? Olej duperele ;) Taki life :)