Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

orgazm na rzecz pokoju

Polecane posty

\"Do wszystkich, którym nie jest obojętna sprawa światowego pokoju! 22 grudnia osiągamy orgazmy intensywnie myśląc o tym, by na świecie działo się lepiej. - Nie trzeba mówić nikomu, że to robisz. Każdy może zrobić to sam, nie mówiąc nikomu, to jest ok. Ważne, żeby w trakcie orgazmu skupić się na sprawie światowego pokoju i globalnego ocieplenia - tłumaczy Paul Reffell na stronie internetowej projektu (globalorgasm.org). Razem z Donną Sheehan jest współzałożycielem antywojennej organizacji Baring Witness i pomysłodawcą akcji zaplanowanej na 22 grudnia. - Myśleliśmy o masowych medytacjach w skali całego świata, ale ostatecznie wybraliśmy seks jako uniwersalny, przyjemny dla wszystkich i lepiej zwrający uwagę - mówi Sheehan.\"

wklejam dalej "Kulminacja akcji nastąpi w trakcie przesilenia zimowego - dokładnie o 7.08 czasu polskiego. Nie ma co czekać, synchronizujemy zegarki i do dzieła! Nawet jeśli naukowcy się mylą, uczestnikom akcji i tak uda się zwiększyć sumę światowego szczęścia..." Czyli budzik na 7 i..........:D

Gość helloł
może przez sen mi sie uda ... :o

zostawiłam przy komputerze karteczkę z prośbą o obudzenie i współpracę. Wszystkim zainteresowanym- powodzenia! ament

Gość chyba amant

Gość des.s.s.
nie mam z kim ,a samemu to ciezko myslec akurat o tym by bylo dobrze na swiecie .........

Ja wsparłem akcję o 2:27. Godzinę 7 przespałem. Teraz nie mam z kim ani nastroju na wsparcie indywidualne. Może następnym razem pójdzie lepiej. Z drugiej strony to dopiero początek dnia. Jeszcze się może udać. ;)

Gość do wszystkich
toooooooooooooooooooooooo coś przyjemnego