Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Schutzengel

CZY ON KOCHA MOJA SIOSTRE?

Polecane posty

Gość Schutzengel

jw. syndromy? otoz patrza sie na siebie ciagle, jak ona wyszla do kuchni to on \"nagle\" musial papierek wyrzucic do kosza (kosz jest w kuchni), on powiedzial ze chce film a ona ze mu zalatwi... co dalej? wiem jaki jest ego ideal i wlasnie ona tak wyglada.. jestesmy razem od 4,5 roku:( tak go kocham... on wczoraj (a to co wyzej napisalam bylo wczoraj takze) zapewnil mnie ze nigdy mnie nie zostawi.. ale... nie wiem co myslec pomocy:(

Gość notakglupiababpo
yyyyyyyyym 4,5roku i nagle masz siostre czy ta siostra byla m.in w waszym zyciu przez te 4,5 roku? skoro jestescie siostrami to musisz bc do niej podobna w takim razie tez wygladasz jak jego ideal zreszta nie badz dziecinna o wyrzucaniu papirka,moze maja romans?

Gość shutzengel
tia...:( ale jego ideal to czarne wlosy, dllugie nogi itp.. ja mam krutkie i brazowe wlosy... juz kiedys mi sie wydawalo ze cos jest nie tak.. ale dopiero wczoraj gdy perwszy raz zobaczyl ja w czarnych wlosach (przefarbowala sie) nie mogl od niej oderwac wzroku:/ sam mnie prosil zebym sie na czarno zrobila:(

Gość shutzengel
rozmawialam.. twierdzi ze mnie kocha... ze nie zostawi mnie dla nikogo

Gość iwa777
to go zostaw wtedy oni będą mogli byćrazem . Bo to twoja siostra napewno sie nie zgodzi na to zeby on cie zostawil a tak bedzie na niego . Pomysl o tym bo jak oni maja sie ku sobie to tylko przedluzasz te fikcje

Gość ja sie wypowiem
Jestem pewna ze to tylko Twoje wyobrazenia. Sama mowisz ze Twoja siostra wyglada pieknie w nowej fryzurze, a co z tego ze mu sie jakas dziewczyna z wygladu podoba? Nie ona jedna i to nic nie znaczy. To ze pobiegl papierek wyrzucic..a o czym to swiadczy? Moze chcial ja w kuchni poderwac? Bzdura! Albo fakt ze ona zalatwi mu film- zwykla uprzejmosc, w koncu kiedys bedziecie pewnie rodzina. Wydaje mi sie ze czujesz sie gorsza od siostry z powodu wygladu, a to niedobrze, bo brak Ci pewnosci siebie. Przez to Twoja wyobraznia ma takie a nie inne skojarzenia.

Gość hmmmm przykra sytuacja
a czy twój facet jest przystojny, albo raczej czy podoba sie twojej siostrze? Czy ona jest naprawde tak bardzo ladna?

Gość hejka odysejka
JA TEŻ BYM COŚ PODEJRZEWAŁA, ale czy twoja siostra też takie sygnały mu wysyła??patrzy się na niego?/usmiecha się ukratkiem?? bo jeśli tak to moze to być jej wina, dziewczyny wiedzą kiedy podobjaą się facetowi, ona na pewno to widzi i jak by była w porządku wobec siebie to by robiła tak żeby jemu odechciało się patrzeć. naprzykład nie powinna wogóle patzrć na niego, nie zagadywać pierwsza i takie tam, jeśli robi odwrotnie to znaczy że nie przeszkadza jej to że jemu się podoba

a co powiecie na takie \"sygnały\": 1. jesteśmy w 4 osoby w góralskiej chatce - ona wstaje rano i akuratnie paraduje goła znaczy w majtkach - ale bez stanika ;) bo tak jej się chciało pić ;) zwracam jej uwagę, ze mój maż w łóżku leży moze by tak się ubrała, a ta aktorka: ach! zapomniałam coś na siebie włożyć :P ja w ciązy, zero sexu, rzygam jak kot, a ta go nęci paradując z cycami jak balony przed moim ówczesnym mężem :) no ślicznie przypadek drugi: 1. jesteśmy z obecnym partnerem na sylwku u nich, raniuśko, ona przychodzi - my już nie śpimy i cap mojego chłopa za rękę i dawaj go macać piejąc: jaki masz śliczny tatuaż...osz kur (&^&*) 2. jesteśmy z -//- w domu gościnnie, ta się rozsiadła vis a vis mojego chłopa a ze gorąc był to zaczęła się wachlować...sukienką.... dołem tej sukienki, pokazując w całej krasie swoje nogi i...majtki ktoś proponuje moze włączyć wiatraczek skoro tak ci gorąco: ależ nie trzeba..szkoda prądu :P i wachluje się dalej gapiąc się na mojego potem sobie z nim pogadałam, po akcji z fruwającą kiecką zaczął zauważać co się święci muszę dodawać....że to moja siostra? jest mi kurewsko miło, dostaję gęsiej skórki jak myślę o spotkaniach rodzinnych..jak mi spierdoli wigilię..to siostry mieć nie będę..wszak w ten dzień wszytko co żyje gada ludzkim głosem..to i ja się wreszcie wygadam :D

Gość psychoter
zapytaj siostrę czy czasem nie próbuje Ci odebrać faceta

Gość nie kocha ale jest nia
zafascynowany

Gość dgjkjlkjl
hejka odysejka masz racje, podpisuje sie pod tym

Atunia jezuuu jak ja rodzicom dziękuje, ze mam tylko 2 braci :D :D :D :D

tzn inaczej gdyby moja siostra takie sceny odpierniczała jak Twoja to dostałaby 3 razy z buta w pizdę i 2 razy z mlaskacza :classic_cool:

moja kuzynka ma romans ze szwagrem i jakos udaje im sie to ukrywac juz chyba ponad 3 lata

Gość zdarza soię
tym bardziej jak dziewczyna jest piękna.

Gość znam podobne przypadki
gość kocha dziewczyne brata od lat

Gość Wrom
--------->Schutzengel Według mnie jej jeszcze nie kocha ale jest nią zafascynowany i wkrótce zaczną się ze sobą potajemnie spotykać, gdyż ona pozytywnie reaguje na jego zainteresowanie. ---------->atunia Twoja siostra to musi cię bardzo nie lubić albo po prostu jest beznadziejnie/chamsko głupia aby celowo nakręcać facetów siostry w jej obecności. Może sama ma problemy z utrzymaniem związku, więc niszczy inne.

wiecie, to co ja widzę na własne oczy to jedno, ale gdy próbuję uświadomić faceta co się dzieje, to słyszę: wydaje Ci się więc gdy wydarzyła się "akcja stulecia" z fruwającą kiecą dopiero usłyszał co ja mówię i jak to się ma do rzeczywistości wiem, że ta dziewczyna zasad moralnych nie posiada, w konfrontacji ze mną i moimi zasadami jestem wyszydzana, może nie doslownie, ale tak..między wierszami współczuję jej facetowi..bo to dobry chłop

Gość problemowa laska
Jak ja się ciesze, ze mam brata :) jakie te kobity potrafia być podle :o Schutzengel>> pogadaj z siostra, czy podoba się jej Twój facet, jeśli tak to ma się trzymac z daleka od niego, bo rozpowiesz calej rodzinie, ze Ci chlopa podrywa i jest glupia puszczalska, zniszczysz jej reputacje. atunia>> sorry, ze tak powiem ale z Twojej siostry to jest kawal zdziry :o jak bym moja siostra (ktorej nie mam) tak się zachowywala, to by już nie była moja siostra, zerwalabym z nia kontakt. Do mojego narzeczonego zaleca się jego bratowa :( wszyscy mieszkaja w jednym domu razem z jego rodzicami :o ta zdzirka tez lazila w samej bieliznie po domu 😡 ale ja opierdolilam i powiedzialm o wszystkim tesciowej żeby miala na ta mala kurewke oko. Na szczescie ma paszczurowata twarz :D Jak jeszcze raz odwali jakis numer to jej wpierdole o czym ona dobrze wie :D skad się tacy ludzie biora? :o

Gość Wrom
---------->atunia Przecież facet oficjalnie nie przyzna się, że siostra żony/narzeczonej go kokietuje, chociaż to widzi. Pewnie trochę go to bawi i twoja zazdrość i czuje się atrakcyjniejszy bo ktoś się o niego "stara".

Gość o ja piernicze
a ja myslałam że moja siostra to ostatnia zdzira bez zasad moralnych, ale widze, że ktos mnie przebił...ja sobie tłumacze, że najmłodsza jest, to same choojowe geny dla niej zostały... :(

Gość schutzengel
tak... moja siostra jest prze piekna.... mlodsza o 2 lata.. ale sliczna jak nie wiem... moj chlopak zatwierdza ze kocha tylko mnie.. ona po zapytaniu powiedziala - nie wyobrazaj sobie nas razem bo to niemozliwe zeby calowal mnie facet, ktory caluje moja siostre... ale czy to prawda? to wie tylko Bog.. a ja bardzo cierpie... hmmm oni patrza na siebie.. usmiechaja sie.. to tyle... tak sie boje:(:(

Gość schutzengel
:(

Gość upupupppppppppppppppppppp

Gość schutzengel
dziekuje za podniesienie:*:* bu:(

Gość Wrom
--------->Schutzengel "nie wyobrazaj sobie nas razem bo to niemozliwe zeby calowal mnie facet, ktory caluje moja siostre" Ale wyniosła, gdyby zupełnie o nim nie myślała to przede wszystkim byłaby zdziwiona twoim pytaniem/podejrzeniami a następnie powiedziała, że jej się on nie podoba albo, że nigdy by ci takiego czegoś nie zrobiła.

jeżeli nie uspokiły Cię jej i jego zapewnienia, to : masz bujną wyobraźnię -a zadrość może zniszczyć Wasz związek albo rzeczywiście coś się dzieje. Po moim doświadczeniu z moją siostrą twierdziłabym bardziej, że to drugie. Ale to nie Twoje doświadczenie ani Twoja siostra więc nie sugeruj się tym, co napisałam. Najważniesze, Jeżeli Twoje obawy są prawdziwe pogarszasz swoją sytuację. Zamiast pytać sie ich, co się dzieje milcz i obserwuj. Zminimalizuj kontakty Twojej siostry z chłopakiem - tak by Twoim zdaniem w ogóle się nie widzieli - nie chodz ponura, usmiechnij się :) To Ty jesteś jego dziewczyną nie ona. Zacznij ciekawie się ubierać, zacznij od nowa go kokietować i nie pozwól by Twoja siostra mówiła do Ciebie z wyższością. Masz klasę, Jestes pewna siebie - pokaż to! I uśmiechnij się - a jeżeli stało się coś między nimi też się ciesz - będziesz wolna od ...dziada :)