Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rewolucja20

Klub diety 1000 kcal

Polecane posty

Gość gossia24
witam ja się przyłączam, mam do zrzucenia ok 15 kg - pozostałość po ciąży:(. próbowałam kilku diet m.in. atkinsa.. wszystkie nie były dla mnie .. decyduję się na 1000 kalorii:)) juz kiedyś ją stosowałam ale nie potrzebowałam wtedy dużo chudnąć. od niedzieli jadłam 1000 kalorii, wczoraj ok 1300, wiem że po takim krótkim czasie nie powinnam się ważyć ale mąż zauważył że coś ciut mniej mnie to weszłam na wage i tam prawie 2 kg mniej niż w niedziele rano:))) dzisiaj też ciut przekroczyłam i zjadłam o 20 bo staram sie jeść do 18 najpóźniej alt jutro nie będę mogła za wiele zjeść więc chyba ok, od jutra a w każdym razie nie przekraczam kalorii i godziny kolacji:)

Gość m1o2na
Hej dziewczyny ja też zaczelam stosowac diete 1000kcal ,zaczełam miesiąc temu i przez ten miesiąc spadłam z 73 na 64 kg bardzo sie ciesze ,ja tez troszke cwicze i niejjem po 18 , ale nie przekraczam kcal raczej staram sie zjadac 700/800 kcal dziennie ,oprucz tego duzo pije herbatki zielonej ale liściastej bo jest smaczniejsza i oczywiscie duzo wody ... tak mi podpasowala ta dieta i takie menu ze raczej bede sie trzymala, aaaaaa mam pomocnika "ksiega kalorii i miar " zainwestowałam w nią 12,99zł i dzieki niej wiem jak dokładnie obliczyc wartość kacal wiec jestem pewnw że zjadam tyle ile moge polecam :) mam nadzieje ze razem uda nam sie do naszych celów moim jest 55kg pozdrawiam odezwe sie niedługo ;) było 73 biust 104 jest 64 talia 82 bedzie 55 pas 100

Hej:) Ja od jutra mam zamiar zacząć dietke 1000 kalorii. Jak na dzień dzisiejszy waże 69 :) Mam nadzieje ,że uda mi się schudnąć ok 8 kg to mój cel :) A jak tam u was dziewczyny idzie dietka?

Gość gość
fajne przepisy masz na stronie limvena.pl same dietetyczne. nawet w darmowej wersji bez zamówienia.