Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymyslilam cos na sylwestra

POMOCY! gdzie znajde cos takiego?

Polecane posty

szukam bluzki na sylwestra. mam chude rece, w dekolcie tez nie mam co pokazac, ale za to mam ladne ramiona i plecy. wymyslilam sobie ze kupie bluzke z dlugim rekawem, ale moze miec odkryte plecy albo dekolt-lodke zeby spadal z jednego ramienia. cos zwyklego, a jednoczesnie nieco zawadiackiego, seksownego. mam tylko problem bo nie wiem gdzie cos takiego znajde :( chodzilam juz troche po sklepach i niestety nie udalo mi sie znalezc

bardziej spadajace na ramiona. najbardziej chcialabym zeby miala ladny dekold w przodu okragly (ale nie pod sama szyje ani ze pol cyckow na wierzchu) a z tylu jakies max wyciecie ;)

jarek ales zabawny :P na pewno zrobilabym furore!!! :D

Gość Hottie
mam cos identycznego jak opisalas z Solara. czarna, dlugo rekaw, dekolt taki prosty dosc szeroki, ogolnie z przodu zwyczajna, ale cale plecy gole i tylko na dole zawiazywana tak dookola ze moza zrobic kokarde z boku lub wlasnie z tylu na plecach. jest boska i robi furore!

hottie kupowalas ja w tym roku, teraz? :) plis moglabys zrobic zdjecie? z tego co opisujesz musi byc swietna! co prawda nieoniecznie chce czarna, ale moze byc :)

upup

Gość Hottie
postaram sie zaraz zrobic jesli tylko jest czysta a nie w praniu.. ale tak, kupilam w tym roku, jakies 2-3 tyg temu, co prawda na obnizce ale moze jeszze ja znajdziesz.

fajnie by bylo:) ten sklep mam kawalek drogi od domu, ale gdyby byla fajna to pojade :)

Gość Hottie
osobiscie radzilabym zadzwonic tam i sie spytac, bo ona byla ze 180 na 70 obnizona i takie rzeczy szybko schodza, ato juz bylo jakis czas temu. jak umiesz szyc to moja kolezanka ostatnio sama sobie bluzke bez plecow zrobila. kupila taka satynowa koszule, taka obcisla w sam raz na nia, z tylu od szwow po bokach rozciela w poprzek na wysokosci linii talii, zostawila troche materialu zeby do srodka podszyc zeby sie nie prulo, a do gory zrobila dwa rozciecia az do linii tego gornego koszulowego szwu omijajac te pionowe na lopatkach, czyli taki trapez jej wyszedl, tez podszyla. wygladalo arcybosko!!! z przodu satynowa ladna koszula, a z tylu szok! jakbys umiala to zrobic to proponuje, bo ta moja troche na sylwestra za zwykla chyba.. ten material jest taki zwyczajny, ja ja nosze najcesciej na jakies domowki takie zwykle. a i jeszcze w tally weijl widzialam wczoraj czy przedwczoraj takie bluzki bez plecow, znaczy nooo mialy taki baaaardzo duzy dekolt z tylu, wiszacy. zobacz tam tam czesto sa tego tyu ciuchy. zdjecia takie troche slabe bo to kamerka ;P http://img57.imageshack.us/my.php?image=picture2ir9.png http://img223.imageshack.us/my.php?image=picture3py3.png http://img70.imageshack.us/my.php?image=picture4ay2.png

super ta bluzka:) moze rzeczywiscie zwykla ale odpowiednie dodatki moga zdzialac cuda;) po swietach sie przejade i zobacze czy jeszcze sa. myslalam wlasnie czy by nie kupic jakiejs bluzki i jej troche nie przerobic, jak nic w sklepach nie bedzie to chyba tak zrobie-tylko zeby mi to wyszlo;)

i masz fajne dlugie wlosy:D