Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaIczesna

kto z was preferuje partnerski model małżeństwa?

Polecane posty

Gość ja tez jestem za partnerstwem
moj mąż tez oswaja sie z tą myslą. powoli wbijam mu do głowy, że obowiązkami domowymi trzeba się dzielić. podzielilismy sie po połowie sprzatniem. najgorsze jest jednak to, że widze niezadowolenie teściowej i teścia z tego powodu. znaczy ogólnie mi to wisi, ale wiem, że oni tego przezyć nie mogą:)

oj stac stac, nie jedna tak mowila ze nie bedzie nic robic w domu a po urodzeniu dziecka i po kilku latach malzenstwa sama lata ze szmata i gotuje. Chyba jestes gowniara i nie wiesz o czym piszesz, ale czas zweryfikuje twoje pogladay i zmienisz zdanie jeszcze ty zagorzala feministka bedziesz latac ze szmata i czyscic kurze :classic_cool:

Gość mamamitatti
jacek-ciezej tzn jestes fizolem?to pewnikiem brud za paznokciami az miło.Wyszoruj na swieta porzadnie!Nie wypada aby siasc do stołu w wykrochmalonej przez zone koszuli i miec takie brudne łapska.

tak tak atakuj mnie teraz hehehe coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu co do towjej osoby ze jestes niedojrzala i masz kupe w glowie zamiast mozgu

Gość mamamitatti
atakujesz to ty,myslac,ze mezczyzna rzadzi swiatem i moze sobie ustawiac wszystko jak mu sie podoba.Mam nadzieje,ze trafisz na taka babe(celowo nie pisze kobiete bo to ty masz takie wyszukane slownictwo)ktora i wyksztalceniem(szczegolnie z zakresu ortografii) i podejsciem do obowiazkow domowych bedzie ci rowna.Blee...

Radzę wam kobiety w ogóle nie zwracać uwagi na Jacka1982, bo to sfrustrowana imitacja mężczyzny, któremu nie wyszło w życiu, a w internecie może być kimś i wyżywa się na każdym topiku o kobietach ;) SZKODA WASZYCH NERWÓW!

Keksowka 🖐️ sluchajcie, to jest w sumie ciekawy topik, tylko proponuje przestac karmic tego trolla Jacek1982, olac te glupoty, ktore wypisuje, bo jest typowym forumowym macicielem i prowokatorem, i zalezy mu tylko na tym, zeby zepsuc atmosfere na forum, takie odnosze wrazenie. niech gadaja miedzy soba ludzie normalni, a on niech sobie gada sam do siebie, dopoki mu sie nie znudzi :) 🖐️

to uważasz ze kobieta która robi wszystkie te czynności jest nie wartościowa? Bo według mnie jest wartościowsza od ciebie

Gość mamamitatti
dobra ,bierzemy go na przeczekanie-jacku wyzyj sie!

Gość keksowka
hm...a moze ten Jacek to stary sflustrowany kawaler?

Gość keksowka
ja nie!

Zapewne jest okropnym, starym i łysiejącym onanistą, któremu oczy przyrosły do monitora i nigdy na oczy nie widział żadnej normalnej kobiety poza panią listonoszką, która ma nadwagę i która napastowała go każdego ranka, gdy przynosiła świeżą dostawę gorących odpowiedzi na anonse matrymonialne do "sekretów serca"

Jacku ie wchodz tu wiecej nie nadajesz sie do dyskusji:P Dla mnie jestes typem starego zgreda i nieudacznika

Gość Martynakak
Do roboty glabie idz pomodz w porzadkach przedswiatecznych a nie juz tyle czasu siedzisz na forum Glupi Jacek

Gość mamamitatti
tyle,ze kobiety nie ma...jest tylko komp

Gość mamamitatti
up

Ja - pranie, prasowanie, ścieranie kurzy, ogólny ład i smak;) Mąż - odkurzanie, mycie podłogi, kibelka, wynoszenie smieci Razem - gotowanie, zakupy, mycie okien itp.