Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaaaniepokojonaaa

kto mi wytłumaczy jak to jest..... ???

Polecane posty

Gość zaaaniepokojonaaa

jak to jest z ta lechtaczka i zabawami z prysznicem... czy to prawda ze po tym lechtaczka staje sie mniej wrazliwa??? czy trudniej bedzie partnerowi doprowadzic mnie do orgazmu??? (rozstalam sie z facetem wiec teraz zabawiam sie prysznicem...) czy ktoras tego doswiadczyla??? czy to jest "odwracalne"?? czyli czy jesli przestane tak sie masturbowac to moja lechtaczka znow bedzie wrazliwa jak kiedys na dotyk jezyka???

Gość bredząca od rana
a kto ci takich głupot naopowiadał? z łechtaczką tak jak z penisem, czasem jest bardziej wrażliwa, innym razem mniej.

🖐️frywolna :) Myślę, że nie tylko prysznic może zmniejszyć wrażliwość. Każdy rodzaj stymulacji może uzależnić. Rodzaj dotyku, otoczenie itd. Dlaczego od palca nic się złego nie dzieje a d prysznica tak? Wytłumaczcie. Muszę chyba spróbować z prysznicem. ;)

Gość ---------
a nie lepszy jest meski jezyczek ?? ?? ??

Gość gthrh6utytutu
zgadzam sie!!!!!!!!!! w 100%!!!! kiedys jak bylam mlodsza to zabawialam sie tylko i wylacznie z prysznicem. jak chcialam piescic lechataczke reka to w ogole mi to nie sprawialo przyjemnosci. poczytalam ze to dlatego ze przyzwyczailam ja do okreslonej stymulacji. zaprzestaalm prysznica (ciezko bylo:D) i bawilam sie reka. na poczatku w ogole bez setysfakcji, z czasem bylo coraz przyjemniej (kilka tygodni). pomyslalam ze nigdy nie mialam orgazmu pochwowego, ale znowu wkladanie palca nie dosc ze nie bylo przyjemne to jak tu przezyc orgazm? zaprzestaalm stymulacji lechtaczki i bawilam sie tylko wkladajac palec do pochwy. znowu na poczatku nic przyjemnego az nauczylam sie przezywac orgazmy:)

Gość gthrh6utytutu
wiec moim zdaniem to prawda, ponadto uwazam ze kobiety ktore nie potrafia dojsc z partnerem poprzez sama penetracje czlonkiem poprostu sa przyzwyczajone do pieszczenia lechtaczki. zrobcie eksperyment i przestacie piescic lechtaczke (i wasz partner tez oczywiscie) i tylko samo wkladanie palca i penetracja. po czasie bedziecie mialy orgazm pochwowy:)

gthrh6utytutu, fajny nick ;) No to mamy jedną osobę, która rzeczywiście wie. No ale nie daje to odpowiedzi na pytanie czy prysznic jest gorszy, łatwiej się od niego uzależnić, od innych sposobów masturbacji.

prysznic, prysznic❤️ niniejszym informuję,że moja łechtaczka działa jak powinna we wszystkich okolicznościach:P

Gdzieś czytałam, ze bodźce dostarczane przy pomocy prysznica są nie do odtworzenia ani palcem, ani językiem, ani penisem, ani wibratorem. Przy zbytnim przyzwyczajeniu może być ciężko się przestawić na sporo skromniejszą stymulację czymś innym.

Gość zaaaniepokojonaaa
do --------- jasne ze meski jezyczek jest lepszy ale co zrobic skoro go aktualnie niema??? pozostaje tylkoprysznic albo paluszki.. :(

Gość zaaaniepokojonaaa
do Perła i innych a czy to jest "odwracalne"?? czyli czy jesli przestane tak sie masturbowac to moja lechtaczka znow bedzie wrazliwa jak kiedys na dotyk jezyka???

Ale jak się logicznie pomysli, to... Jeśli długo nie będziesz nic robić, to tak będziesz spragniona rozkoszy, ze chyba każda stymulacja powinna być skuteczna. Ale to tylko moje przypuszczenie nie podparte żadną informacją.

Gość Pawel21
Perla ma racje to tak mniej wiecej jak z facetami im mniej tzn im zadziej uprawiaja masturbacje,tym w czasie zblizenia kobieta potrafi doprowaddzic fceta do orgazmu w ciagu 2 3 minut. Chyba generalnie tak im zadziej tym lepiej