Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antydepresantka

Depresja partnera, jak mu pomóc?

Polecane posty

Gość antydepresantka

Jakiś czas temu mój partner zobojętniał na wszystko, przestał się interesować mną, stał się czepliwy, przestał mi pomagać i interesować się naszym hobby (a zarazem i sposobem na zarobienie dodatkowych pieniędzy) i zostawił mnie z tym samą, nic go nie cieszyło, nie chciało mu się jeździć do pracy, czasem miał ochotę spotkać się ze znajomymi ale zazwykle ich unikał. Ja stałam się w tym momencie histeryczna i nieprzyjemna, gdy zawodził mnie kolejny raz... nagle zaczęło nam wszystko umykać i było coraz gorzej. Gdy płakałam mówił że mnie kocha i coś obiecywał a potem tego nie dotrzymywał i było jeszcze gorzej(zaczęłam podejrzewać zdradę, choć to do niego zupełnie nie pasuje), doszło do tego że przy moim kolejnym płaczu powiedział że chyba się wypalił... Wtedy się opanowałam (przecież tak się do tej pory kochaliśmy!) zobaczyłam, że problem tkwi głębiej... ma wszystkie wręcz objawy depresji, zaczęliśmy rozmawiać, parę dni temu kupiłam mu Deprim... Może mogę zrobić coś jeszcze? Jak mu pomóc? Jak się zachowywać? Proszę wypowiedzcie się o waszych przejściach z podobnymi przypadkami. Będę wdzięczna za każdą radę i uwagę!!!

leczenie na wasna reke morze nie pomuc idz z nim do psychiatry lub psychologa morze oni cos poradza pzd

Gość pomocna dlon mordercy
Powinniście dużo ze sobą rozmawiać o tym co się znim dzieje, powinien być w obec Ciebei całkowicie szczery. Zastanówcie się nad wizytą u psychologa, przekonuj go do tego. Idź z nim do tego psychologa. Nie zostawiaj go samego z tym problemem.:) Wiem co pisze....

Gość antydepresantka
...tylko jak go przekonać żeby poszedł do psychologa...