Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwoniutka123

hej,jakie acie sposoby na uatrakcyjnianie Waszego wspólnego życia mażeńskiego?

Polecane posty

Jestem mężatka kilka miesięcy i staram się robić czasem mojemu mężowi niespodzianki.Robię mu pyszne obiadki, deserki, nie zawsze, bo oboje pracujemy.Czasem czekam na niego nago. Jak wraca z pracy to zastaje mnie naga na łóżku, czytającą gazete, jak gdyby nigdy nic.To na nieg działa.Noszę czasem spódniczki, czego za bardzo lubię, ale on uwielbia (ja wolę spodnie, wygodniejsze ).Mam zamiar zrobić mu streaptese, ale nie bardzo wiem jak, nie chcę wygląda śmiesznie.Muszę chyba poćwiczyć sama ze sobą.A Wy jakie macie pomysły? Może czegos się od Was nauczę.:-)

Gość maniak kijów
wpychanie sobie kijów baseballowych gdzie popadnie :)

Gość tawariszcz konfidentu
zaproś koleżankę, efekt murowany, a jeszcze lepiej jak ją zaprosisz, a sama pójdziesz do kina :-P

Gość ewila
a próbowałaś już kiedyś sprzątać przy mężu na golasa ?

nie, ale to może mu się spodobać...może nie na golasa, ale on lubi jak mam spódniczke bez majtek...mogę nie mieć też bluzki na sobie, ale dzięki fajny pomysł...

Gość fachowiec I klasa
najlepiej gdy facet zje obiad, podejdź do niego w stroju bikini i zacznij tańczyć jak streeptezerka, jak nie wiesz to zapytaj się męża jakie ruchy wykonywać podczas tańca erotycznego, opracuj sobie choreografię. Mąż powie ci taniec np. nr 5 lub taniec fiku miku. I tańczysz sobie a on się może szybko podniecić

Gość fadir
najlepiej seks z wymiana partnerow

Gość nie szkodzi
zrozumieliśmy :P

Gość betiiii
a on coś robi żeby Cie zaskoczyć?? czy tylko Ty sie produkujesz??

Gość Pawel21
Czerwoniutka moze seks w nietypowym miejscu namow swojego faceta na takie cus. Ot taki szybki numerek z odrobina adrenalinki moze jakies fajne perfumy noo nie wiem moze moze.... po prostu go czyms zaskocz

oczywiscie ze moj maz robi mi nespodzianki, dlatego ja szukam czegos nowego, zeby go zaskoczyc, bo on mnie zawsze zaskakuje.Kupuje mi fajne prezenty, czasem dorbnostki, ale fajne, np. seksowne majteczki na poduszce, pyszne obiadki desery...niestety te frykasy nie zawsze, bo ja wczesniej wracam z pracy, wiec to ja zazwyczaj gotuje...

Gość gość
Dlaczego sądzisz że jest zwykła kuurwą?

widzę, ze zartownisów i amatorów bezpodstawnego obrazania ludzi tu nie brakuje.Jeśli uwazasz ze jestem k*** to gratuluje, bo ja wcale tak sie nie uwazam.Czekalam do slubu na mojego meza, a to ze teraz po slubie razem wspolzyjemy, to naturalne i to nie swiadczy o tym, ze jestem k***.Ale gratuluje głupoty, lepiej sprawdz w slowniku co oznacza to sowo, zanim nastepnym razem kogos obrazisz.No a tak nawiasem mówiąc, to też będziesz musiał wyjść za k***, bo dziewczyna chyba też będzie z Tobą sypiała, czy po slubie czy przed (jeśli jestes facetem, bo nie masz loginu, wiec nie znam Twojej płci), jesli jestes kobieta, to albo juz jestes k***, lub zostaniesz - mierze Cię Twoja miara. Radzę dobrze, sprawdz w slowniku co oznacza to słowo zanim kogos bezpodstawnie znowu obrazisz.

Gość gratuluje mezowi
za kilka lat zrobisz mu burdel z domu

Gość edyta_wzgórniak_łonowy
Bzdury jakies wypisujecie... dlaczego niby takie zachowanie zasługuje na nazywanie tej dziewczyny kurwą??? Zapewne autorki tych żenujących komentarzy są mocherami z bandy "Rydzyk-fizyk".

Gość po te obraźliwe rzeczy
piszą stare niechciane panny albo kaszaloty których nikt nie chce nawet kijem dotknąć.

Jesteście młodym małżeństwem więc zbyt częste ulepszanie zabaw w sypialni za kilka lat może zaowocować nudą, bo skończą się wam wszystkie pomysły i nie będzie wtedy co robić w sypialni.. Aczkolwiek uważam,że od czasu do czasu warto wprowadzić jakieś urozmaicenie czy zastosować jakieś "pobudzacze". Spodobał mi się pomysł z chodzeniem w samej koszuli, oczywiście jego koszuli :P Albo to żeby kochać się w jakimś dziwnym miejscu ;) Możecie też kupić (np.na allegro) jakies gry erotyczne, bo póki jesteście młodzi to możecie się w takie rzeczy pobawić ;) A na później zostawić sprzątanie na golasa itp. ;)

ixipixi , a co ma dziecko do striptizu?? W końcu przy dziecko robierać się przeciez nie będzie :P A tak na marginesie, to ktoś wymyślił sex-shopy żeby z nich korzystać :P

I co myślisz że jakby go ojciec nie zbił to w dorosłym życiu też pokazywałby "siusiaka" każdej panience? To dziecięce głupoty, później się z nich wyrasta. A przepraszam, że pytam,ale to jak wy się z mężem kochacie skoro on nie widział Ciebie gołej???

Gość rydzyk-fizyk
ixipixi zapewne współzyje raz do roku - od wielkiego swięta. Koniecznie w długiej sukni, gumiakach i masce p-gaz. A w tle śłychać radio-maryja... Pogratulować i pożałować...

A i jeszcze jedno, przecież autorka postu napisała że jej się też to podoba,takie zabawy, więc "nie chodzi jak głupia bez majtek"...