Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwoniutka123

hej,jakie acie sposoby na uatrakcyjnianie Waszego wspólnego życia mażeńskiego?

Polecane posty

Ale w nocy też można widzieć swoje ciała, ja tam nawet wolę jak jakieś światełko świeci (oczywiście delikatne) niż całkowicie po ciemku

Ale przecież to nie chodzi o to aby seks był jak wyuczona regułka: trafi, kilka razy w tą i z powrotem "popcha" i koniec,idziemy spać. Chodzi o rozbudzanie zmysłów, o odczuwanie bliskości, o to aby cieszyć się bliskością ciała tej ukochanej osoby. Bynajmniej ja tak uważam.

Gość koleżanka szklanka
Hej autorko no ludzie są wredni żeby od razu od kurwy cie zwyzywac szok!Ale to zwykle zazdrosne dziewuchy,a co do pomysłow to może idz pod prysznic namydł swoje ciało i zawołaj go pod byle pretekstem np;" kotku podaj mi szlafrok z pokoju' jak wejdzie i cie zobaczy to podnieci sie na maxa.Powodzenia

z tym prysznicem to fajny pomysł...a może ktoś zna jakieś wypróbowane, ciekawe gry, gotowe do kupienia...i na czym one polegają.Dziękuję, tym którzy stanęli w mojej obrobie, ale jakoś nie traktuję tych obelg do siebie.Nigdy nie zdradzałam, nie zdradzę mojego męża.Nie dopuszczam do naszej sypialni nikogo, poza naszą dwójką.Nie kocham się nawet w miejscach, gdzie ktoś by mnie mógł widzieć.Jestem jego pierwszą kochanką a on moim pierwszym kochankiem.A to, że cieszę się z bliskości naszej, to nie widzę w tym nic złego.Pozdrowionka

Z tym łóżkiem i gazetą to fajna rzecz :D Od tak cię nakrył :)) To działa na facetów.