Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sough

Wygraj z rakiem - kampania społeczna

Polecane posty

Gość pierdoła jestes
Nie ma prawa przyniesc spustoszenia widocznie było przrwane za wczesnie albo zle prowadzone leczenie:)

co do ptasiej grypy- jest duuuze zagrozenie,wkoncu dzikie ptaki ja przenosza,do tego wirus mutuje... a nie ma kampanii zeby nie robic paniki taka prawda. a skad to wiem? ano stad ze moja siostra jest genetykiem i sie zajmuje takimi "fajnymi" wirusikami i bakteriami...

Gość pierdoła jestes
Słyszec to nie wszystko,a skad wiesz czy mu nie kazano tak powiedziec???dla kasy co tam powie:)

Terapie niekonwencjonalne, stosowane jako uzupełnienie leczenia standardowego – odpowiednio dobrana dieta, akupunktura, joga, medytacje, czy określone preparaty ziołowe, w istotnym stopniu poprawiają komfort życia chorych i ich nastawienie do walki z nowotworem. Niestety, wielu chorych stosuje leczenie niekonwencjonalne jako alternatywę dla medycyny klasycznej, a to bardzo często wiąże się z drastycznym pogorszeniem rokowania. Poza tym, szereg niekonwencjonalnych strategii terapeutycznych, a w szczególności niektóre preparaty ziołowe mogą wywoływać również poważne, zagrażające życiu objawy niepożądane, związane m.in. z toksycznym uszkodzeniem wątroby czy nerek.

Gość pierdoła jestes
to dobrze że Twoja siostra jest genetykiem a w ubiegłym roku nie była:)ptasia grypa jest od wieków:)kiedys nazywało sie pomór:)

bylka i rok temu i 2 lata temu...ale co ja bede mwoic. wszyscy sa zawsze madrzejsi niz inni uczeni :o

Gość pierdoła jestes
Powiem tak,nawet dr Religa były minister zdrowia nie poddał sie chemioterapii,co wywołało wielkie larum w srodowisku medycznym:)ale to madry facet wiedział co robi dlatego żyje:)

pierdoła jest obeznany i dla niego rak to gówno, które można sprzątnąć płukanką z szałwii, powodzenia w życiu i oby wybór między standardem a alternatywą nigdy nie zaważył na twoim życiu.

Gość pierdoła jestes
Pamietaj Emilka uczeni dostaja wytyczne i tak musi byc:)Ty wiesz ile wspaniałych leków lezy w sejfach głeboko zamkniete,za dobre,to nie przyniosłoby efektów w biznesie:)

bo nie kazdego raka leczy sie chemia :o poza tym religa mial natychmiastowe miesjce w szpitalu,najlepszych specjalistow z polski i do tego operacje od reki. to nie jest wyznacznik...

Gość pierdoła jestes
to nie prowokacja to sa fakty,ale cóz kto nie chce niech nie wierzy,ja juz wybrałem,a tez miałem wiele przygód z lekarzami i chorobami i nie raz smiałem sie im w twarz,bo to co wedłuch nich było niemozliwe stało sie mozliwe:)

owszem nie każdego, ale wspominam o chemii i o typach nowotworów, których poddaje się tą terapią, co mam następnym razem wyznaczyć wszystkie o które mi chodzi?

Gość sough
Ktoś prosił o namiary na akcję. WWW.WYGRAJZRAKIEM.PL

lekow? nie rozszmieszja mnie:P wiem za to ile mamy fajnych chorob pozamykanych w laboratoriach :D ile weglikow itp... zreszta, wszyscy wiedza ze ejst cos takiego jak bron biologiczna... poza tym moja siostra jest naukowcem a nie jakism tam pracownikiem sanepidui nie dostaje jakis tam wytycznych:o wiec ona siedzi w badaniach nad tym wszystkim... ale skonczylam sie produkowac i odp na twoje posty poniewaz twoja wiedza nie znikoma w tym temacie.

larwa jedwabnika nie wiem czy zauwazylas ale wlaczymy po tej samej stronie a ty mnie tu atakujesz:o

Gość pierdoła jestes
Ale tez ten sam Minister Zdrowia wypowiadał się do strajkujących i grożących mu wieloma miesiącami strajkiem lekarzy - stwierdził, iż kiedy ich koledzy lekarze z Izraela strajkowali rok, śmiertelność wśród ludności znacznie spadła! Cóż za optymistyczna wiadomość dla lekarzy i pacjentów! A co Wy drodzy Państwo na to wszystko?

Gość pierdoła jestes
Ja mówie Ellinka o szczycie a nie podrzednych naukowcach,moja wiedza jest ponad tym,ale co ja bede z Toba dyskutował,to jest informacja sprawdzona

Gość pierdoła jestes
hehe jasne bo prawda w oczy kole ,bo nie wygodna:)

i co? napisz skad masz takie info :D o ktorych instytutach piszemy, czy o podziemiu? o Rosji,Iraku itp? o ameryce? no to zdziwisz sie bo siostra pracuje miedzy innymi z np najwikesyzmi uczonymi z Ameryki chociazby :P

jaka prawda? człowieku o co Ci chodzi? :) już wiem, że powinnam sobie miejsce na cmentarzu szykować, bo i tak umrę, przecież chemia nie mogła mi pomóc, czego jeszcze oczekujesz?

Wkurza mnie to ,ze nie stac mnie na szczepionke przeciw rakowi szyjki macicy!!chcialabym sie zaszczepic,ale nic z tego.Pytalam mojego lekarza o ta szczepionke:)koszt:1200zł.haha smiech..zarabiam 1500,mam male dziecko,studia za ktore trzeba plcic!!!jesli zachoruje to dlatego ze nie bylo mnie stac na szczepienie!!

poza tym- pochwal sie swoja wiedza w temacie genetyki i biologii molekularnej. bo moja, pomimo zupelnie innych zainteresowan zawodowych ,jest pewnie duzo wieksza niz twoja:P

eliza26 zmartwie cie poniewaz ta szczepionka zmniejsza a nie eliminuje. tym bardziej ze wirus ktory wywoluje rana szyjki ciagle mutuje i szczepionka w obecjen postaci nie ebdzie juz skuteczna..