Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitana84

szkła kontaktowe

Polecane posty

Gość kitana84

Mam pytanko do osób noszących szkła kontaktowe.Jak się w nich czujecie?dobrze widzicie?Ja noszę szkła od niedawna - 1 na oba oczy, wcześniej nosiłam cały czas okulary i muszę stwierdzić, że w nich żle widzę, mam tak jakby za mgłą i wogóle nie widzę tak dobrze jak w okularach. Soczewki dobierałam u okulisty.Pomóżcie bo nie wim co robić

Gość kitana84
50 zł i dostałam gratis szkła johnson

Gość może masz za suche oczy
to powoduje zamazane widzenie jesteś pewna że masz dobrze dobrane soczewki? krzywiznę? jakie masz - jeśli advance hydracare (czy jakoś tak) to wiele osób na nie narzeka ja też noszę soczewki ale od dawna - szlag mnie trafia na dworze na mrozie i np. w klimatyzowanych sklepach - widzę jak przez mglę- bo oczy są za suche w pomieszczeniach jest ok

Gość Morgoroth
Ja nosza szkla kontaktowe 4 rok. Przydatne sa bardzo jak się uprawia sport lub jak się ma duża wadę. nigdy na szkła nie narzekałam ale trzeba umieć i chcieć o nie dbać.

Gość artyuiop
ja noszę okoł 5 lat, mimo że czasem coś zakuje, albo pęknie szkło,to wolę się czasem w nich pomęczyć niż nosić okulary, generalnie je ok. różne próbował ale najlepsze jak na razie dla mnie są bauscha pure vision. na poczatku trzeba się pomęczyć, u mnie trwało to ze 2 miesiące

Gość jagryzka
hmm ja nosze juz od dawna i kupuje tylko n a www.optiva.pl