Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel21

Dziewczyny co powiecie o tym podrywie

Polecane posty

Gość theblackcat
Dobra gatka to podstawa:P najlepiej jak sie zagaduje o jakiś szczegoł o kobiecie np widzisz ją z duża torbą i pytasz o to gdzie jedzie itp, idzie z pieskiem na spacer- jak mi by było miło na jego miejscu taką ładną włascicielke mieć. A jak nie masz chwilowo gadki to prosto z mostu. Chyba żadna dziewczyna nie lubi jak ktoś mówi "przepraszam ze zyje, ale..."

no a co jej powiedziales? jesli tą wiązankę z samego początku - to sorry, ale nie dziwię się, że podryw nie wyszedł :)

Gość Pawel21
Abeille powiedziala to bym hcyba ze smiechu padla. Abeilee sorry,ze taka ci glowe zawracam to co wiecej smialosci mniej stresu jak myslisz ??

Gość Pawel21
Psa nie miala miala kolezanke ;),kolezanka tez ladna,ale nie tak jak ona. Abeile wiem,ze spieprzylem sprawe,ale to z nerwow po prostu ja inaczej nie potrafie.

Gość Pawel21
Theblackckat,ale wypadaloby powiedziec wiesz glowe jej zawrocilem wiec,zaczecie rozmowy od zwrotu Bardzo bardzo przepraszam jest chyba oki.

nieeeee żadne "bardzo bardzo pzrepraszam" kurcze no :) najpierw bardzo przepraszasz, ze podchodzisz, a potem z gory zakladasz ze ona weżmie Cię za karetyna i ze co bys nie powiedzial to ona i tak za chwile wyjdzie z kolezanka, - mowiac jednym slowem - pokazujesz ze jestes malo pewny siebie, i ze oglonie pzrepraszasz, ze zagadujesz. Moze tak robisz, bo chcesz byc po prostu kulturalny, ale jak juz tak chcesz to wystarczy powiedziec samo "pzrepraszam" i nie mzoesz mowic: pewnie wezmiesz mnie za kretyna, no i pisalam, ze umarlabym ze smiechu - ale wtedy gdy koles ktorey do mnie podszedl powiedzil ze jest zauroczony moja uroda i zafascynowany rysami mojej twarzy, czy jak to tam wtedy bylo ;) no to dla mnie troszke kiczowate jest po prostu

Gość Pawel21
Abeille pliss pomoz. Nie na darmo mowi sie kobieca intuicja moze cos polecisz wiem wiem rozne jestescie,ale moze cos co ty bys chciala uslyszec

Gość Pawel21
Oki dizeki juz lepeij Czyli nie przepraszam,ze zyje tylko troszke wiecej pewnosci??

nie troszkę, DUŻO więcej pewności siebie :) i nie rob z siebie ofiary, czyli nie mow dziewczynie: " i tak pewnie wexmiesz mnie za kretyna i nie dasz mi swojego numeru "

Gość Pawel21
Dzielki abeille slodka jestes ;)

Gość theblackcat
Pewnosc siebie i naturalnosc. Klucz do sukcesu:P

Gość american pie
żal.pl :O

Gość Pawel21
Jakbys byla wredna to pewnie zaraz bym zohbaczyl tekst nie zawracaj mi gitary,pewnie ci sie nudzi wiec z braku laku sila rzeczy cos piszesz. American Pie o co chodzi,. Masz jakies rady dla mnie :)

zaraz pzrestanie mi się nudzić, bo idę na kogel mogel :)

Gość Pawel21
Abeille no to bierz faceta i do roboty.

Gość Pawel21
Ehehehehhehe o matko nie wiedzialem. musze sprawdzic gdzie.

Gość Misiiia
To już wiem dlaczego niektórzy faceci tak łażą... uśmiechają się i nicccc...:)

Gość Pawel21
Misia ekhem latwo sie kobietaom mowi . Postaw sie na moim miejscu dziewczyny szybko cie na ziemie postawia twarde ladowanie ;)

No wlasnie ciekawe jak to jest z tymi kobietami dziwne one sa tzn ladnie pachna,ubieraja sie cudownie no sa zadbane czlowiek chce podejsc do jednej z nich a tu klops od razu stado karkow kolo was sie kreci i facetow o smutnych minach , przeciez ja sie tylko usmiecham jej przeciez to chyba nic nie kosztuje jak mi puscicie oczko prawda ;). Boze kobiety