Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schutzengel

Oceńcie moje zachowanie.. szczerze...

Polecane posty

Gość schutzengel

hmmm... ja zdradzilam.. niestety bardzo zaluje.. mialam wtedy 14 lat... tak... i juz chodzilam z moim miasiaczkiem... przytulalam sie do innych facetow (chlopakow) i z jednym niekiedy byly "buzi" w usta... niestety moj chlopak dowiedzial sie o tym odemnie.. bardzo zalowalam.. to trwalo jakis czas niestety nadal zaluje... bo to do mnie wraca.. jestem z nim nadal... juz 5 lat prawie... on nie chce wracac do tego.. wybaczyl.. kocha mni i mi to okazauje.. ale ja naiwna nie jestem - wiem ze takic rzeczy sie nie zapomina przez to co sie stalo wiele chlopakow nie ma do mnie szacunku.. mimo ze do pare lat... kurcze a ja tak zaluje.. blagam pomocy...

Gość schutzengel
wiem i zaluje bardzo:( ale co ja zrobie.. powiedzcie mi blagam...

Gość gfdse
silly a partnerow w jakim wieku preferujesz?

Gość schutzengel
i napisalam w poscie ze "nie jestem naiwna" i ze zdaje sobie zprawe z tego ze zle zrobilam.. ale czy przez to mam byc skreslona na cale zycie??

Moim zdaniem, to nie masz co martwić się za bardzo o to. Z tego, co piszesz, minęło prawie 5 lat-wydoroślałaś, zmieniłaś się. Byłaś NIEMAL dzieckiem (mocno naciągane, ale co tam ;) ) i masz być skreślona przez taką pierdołę...? No sorry... głowa do góry :)

Gość schutzengel
kurcze ale wlasnie chlopcy mnie skreslili niektorzy.. traktuja do tej pory jak dziwke.. wiem mialam skok w bok itp.. tak zaluje:(

Gość tawariszcz konfidentu
wg mnie już po Tobie, nawet facet Cie nienawidzi, ale chce Cie ukarać i czeka na odpowiedni moment żeby pokazać Ci na moment przed romantyczną kolacją jak chapie mu dzide jakaś panienka, a drugiej liże cipkę :classic_cool:

zgadzam się z przedmówczynią to taki szczeniacki incydent, zwykła ciekawość :) gdybyś teraz całoiwała się z innym to rozumiem, ale tak.. daj spokój :) nie szukaj dziury w całym :)

Gość schutzengel
a tak w ogole to kocham mojego chlopaka i nie chce zeby mial przez to przykrosci:/

Gość tawariszcz konfidentu
pewnie On Ciebie też, dlatego nie podaruje Ci i pokaże to wszystkim kolegom, a wcześniej nagra Ciebie jak mu mlaskasz i to będzie w calym necie, nawet na smogu :classic_cool: gyno, nie sciemniaj, wiadomo, ze jedyna prawdziwa i szczera wypowiedz to moja, ktorą warto poprzeć

Gość schutzengel
ej.. ale ja pytalam szczerze:( a tutaj wypowiedzi jakbym sobie jaja robila:/