Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAMAS1

płatnosci kartą---pytanko!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość KAMAS1

hejka mAM PYTANKO CZY JAK PłACICIE KREDYTOWA LUB PłATNICZąniemacie nigdy problemówz kasjerkami MNIE TAKA DZISIAJ WKóRZYłA I TO DRUGI RAZ PłACAC WCZORAJ OGLADAłA MOJą KARTE CHYBA Z 10 RAZY PO CZYM POBIEGłA DO INEJ PORóWNYWAłA PODPISY DODAM żE TO MOJA KARTA:) A DZISIAJ TO SAMO I TA SAMA BABA!!!!! OGLąDA I OGLąDA I KAżE MI SIE PODPISYWAC NA JAKIEJś INNEJ KARTCE CHYBA ZE 3 RAZY. DZISIAJ NIE WYTRZYMAłAM I DOSADNYM GłOSEM POWIEDZIAłAM JEJ żEBY MNIE LEPIEJ NIE DENERWOWAłA PO RAZ 2....AZ LUDZISKA Z TYłU SIE PATRZYłY:( :/

Gość nigdy nie miałam żadnych
problemów. Może wyglądasz tak, jakbyś nie mógł/a byc posiadaczem karty tylko ją zwinął komuś

Gość nie mam tego problemu
tylko czasem prosza od podpis pod wydrukiem dotyczacym platnosci, ale to formalnosc :)

Mnie nie wkurza to, bo mam tą bez podpisu :) I radzę wymienić, bo bardzo to niebezpieczne ...

Gość rjakakakakak
ty żałosna idiotko, życzę ci, żeby ci ktoś ukradł tę kartę, a nim ją zastrzeżesz, żeby równie bezmozga niunia włożyła w sklepie tę kartę bez takich ceregieli i żeby ci wyszyścili konto. To może pojmiesz, o co chodziło ekspedientce.

Gość rjakakakakak
Ludzie, przecież ktoś to robi dla WASZEGO dobra.

Gość KAMAS1
kurcze na pewno nie wygladam na taką co zwineła karte,,ale to takie wkórzające jak diabli A POZATYM PODPIS NAPEWNO NIE JEST IDENTYCZNY JAK NA KARCIE,,,CZASEM TRZEBA POPRAWIAC PODPIS BO DłUGOPISY ZAWODZA:((

Gość KAMAS1
DO DO rjakakakakak--WIESZ CO JABYM CI NIERZYCZYłA ZEBY KTOś CI UKRADł KARTE!!!I CI KONTO WYCZYśCIł ALE PAMIETAJ żEBY SIE TO TWOJE PISANIE TOBIE NIE ODWRóCIłO!!

Mnie się nie czepiają, ale w jednym sklepie baba zawsze komentuje: "Musi pani kartą?" No to mówię że chętnie za darmo wezmę. A ona bo ona woli gotówkę bo terminal do kart jest jeden do wszystkich kas a jej sie nie chce wstawać. No ale ten sklep jest w ogóle dziwny... Ostatnio baba się mnie czepiała że strasznie drogi chleb kupuje i że "takiego zwykłego to nie łaska". Kurde co ją obchodzi na co ja kasę wydaje?

Gość
na mój gust chwali się że ma kartę :) jak myślicie? :p

Gość KAMAS1
HEHHE:) :) :) :) :)DOBRE NO NAPEWNO CHWALE SIE ZE MAM KARTE!!! HEHEH:) A KTO JEJ DZISIAJ NIEMA CO????? CHYBA SZKOLNIAKI