Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie jak britney spears

powiedzcie - tak czy nie!

Polecane posty

moj chłopak poszedł sobie z koleżaneczkami z pracy na piwko:( świeżbi mnie ręka żeby teraz do niego zadzwonić, sprawdzić jak się bawi, choć pewnie wspaniale/jak zawsze z nimi/. Powinnam do niego zadzwonić???

Gość d3r34wfef4444
nie!!!

Gość oj zazdrośnico
jeśli mu nie ufasz, to zmień chłopaka. Zaufanie to najważniejsza sprawa w udanym związku. Gdybyś ty wyszła ze znajomymi, to chciałabyś, żeby do ciebie dzwonił? Weź się za świąteczne przygotowania zamiast się bez sensu denerwować

nie dzwoń! poczytaj książkę... nie interesuj się... jak przyjdzie nawet nie pytaj jak było :)

Zadzwoń!!!!!Ja bym tak zrobiła.Moje kochanie nigdy nie miało do mnie o to pretęsji.Zawsze pytałam jak się bawi i o której ma zamiar wrócic do domu.Tu nie chodzi tylko o zaufanie,zawsze pozostaje to......ale.......!!!!!!

macie rację- nie zadzwonię. Niech robi co chce. A świąteczne przygotowania caluśki dzien czyniłam:) więc już nie mam na to siły. A co do zaufania to już mu nie ufam tak jak kiedyś..

Gość knoplef
w żadnym wypadku!!!!

ale ja głupia jestem, siedzę i się zastanawiam co on tam robi:/ nie potrafię mu ufać tak jak kiedyś:/ do mnie przyjechać to nie ma czasu:( a z nimi się spotkać to ma:( smutno mi:((

Gość trzeba było też się z kimś
umówić na dziś zamiast siedzieć w domu i wymyślać jakieś głupoty. Umówił sie to poszedł. Jak jesteś taka zazdrosna, to albo przywiąż go do kaloryfera albo zabierz na bezludna wyspę i po kłopocie...

Gość Haha dobre...
Z koleżaneczkami????? to Ty następnym razem, jak się będzie chciał umówić, powiedz, ze akurat wypadasz z kolegami na wódkę.

z tą bezludną wyspą to nie byłby taki zły pomysł:D on się nie umówił z nimi wcześniej, dziś go wyciągnęły. Jak go 5 razy zapraszalam żeby przyjechał do mnie to nie, bo nie ma czasu:( i to mnie boli najbardziej:(

Gość moj facet tez wlasnie
w knajpie siedzi... tylko ze u mnie jest tak ze zawsze do siebie dzwonimy w trakcie wychodnego ;) wiec nie wiem czemu sie tak burzycie i widze tylko NIE tez mnie jakos dziwnie sie robi ze on gdzies tam, z kims, cos... ale ufam Mu i wiem ze to jest podstawa :) a jesli Cie bardzo to trapi to zadzwon do niego, normalnie spytaj jak sie bawi i wszystko :)

Gość yyyyyyyooooooo
nie!

Gość jrdjkjsdkjdskjdskjdskjd
pozwolilas wyjsc mu z jakimis laskami do knajpy? powinien poswiecic tobie lepiej czas a nie im..dziwne!!!

Gość ja chce być górnikiem
moim zdaniem nie dzwon ale tylko z tego wzgledu ze jak wroci to mu powiedz ze JEST GLUPIM FAJFUSEM BO ZANIEDBUJE SWOJA KOCHANA DZIEWCZYE.... moim zdaniem jesli cie olewa i jego kolezaneczki [ ktore pewnie sa tzw. dziweczkami bo "puszczaja sie" z zajetym chlopakiem ] woli zamiast ciebie to serio ale cos takiego nie ma prawa byc w zadnym zwiazku