Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwiusia

Prosze doradzcie mi coś??

Polecane posty

Witam od 4.5 roku brałam tabletki antykoncepcyjne i 09.12.2007 przestalam brac nastepnie 17.12 mialam zacząć nowe opakowanie ale postanowiłam że rezygnuje z tabletekno.Dziś kochama sie z moim facetem i pękła nam prezerwatywa i co ja teraz mam zrobić/??Nadodatek wyszlo mi ze dzis sa moje najplodniejsze dni??Czy tio możliwe żeby te tab ktore przez 4.5 roku bralam jeszce działały (dziś byla by to moja 5 tab)???Prosze pomózcie mi!?????

Gość jola78
dla śietego spokoju przydałby ci się postiron bo w twojej sytuacji to może być różnie

Gość Myslewiecjestem
Zgadzam sie z kolezanka .To ze bralas tabletki 4 , 5 roku nie oznacza ze bedziesz miala problemy z zajsciem w ciaze.Co wiecej powiem Ci ze sama bralam tabletki 5 lat i po odstawieniu staralismy sie o dzidzie-udalo sie bo po 9 miesiacach urodzila sie nam coreczka.Takze wszystko jest mozliwe-a moze to ja jestem taka plodna;)))

Dziekuje dziewczyny ale gdzie ja teraz dostane postinor przed swiętam?!Nie jestem umowiona na wizyte wiec jak?A czy jest mozliwe dostanie postinoru bez wizytu i ginekologa tylko wyjesnienie o co chodzi w recepcji czy jakos tak??