Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurt but no pain

Jesteśmy sami bo mamy za duże wymagania !

Polecane posty

Gość valerian
setunia zostaniesz potraktowana powaznie jak sie podobasz facetowi... ale zaraz zaraz...czy tak samo nie jest u was ? Jak sie faceta buzka niepodoba to tez moze byc najwyzej "przyjacielem"

Emons tak mamy podrywac,zapraszac na randki,organizowac wam czas,pracowac,rodzic dzieci,wychowywac je,dogadzac wam w kazdym calu a wy co bedziecie robic?Jesli tak ma byc to juz wole byc sama.

Gość buhahhahaha
niezapominajaka popieram!!! tak mam duze wymagania....boi chce prawdziwego faceta!!!a takich teraz ciezko spotkac... coraz wiecej ciot a nie facetów!!!

Ale ktos na mnie naskoczyl :D Po co wiec wam rownouprawnienie, skoro chcecie przejac tylko to, co dla was jest wygodne? :o

Valerian i tu sie mylisz jesli nawet buzka faceta mi sie nie podoba to i tak mu daje szanse i nie zaluje tego bo dla mnie liczy sie tylko piekne wnetrze a nie buzka:)

a kto chce równouprawnienia? ja osobiscie nie chcę harować do 65 roku zycia :O -->nie chce równouprawnienia :classic_cool:

moze i zostane potraktowana powaznie, moze jako desperatka, a moze jak sie factowi kobieta spodoba to stwierdzi , ze za wysokie progi i zignoruje ja , bo uzna ze to nie moze byc mozliwe , ze jest podryany przez taka kobieta nie ma co filozowac, trzeba chbya zaczac dzialac:D moze na psterce kogos poderwe:classic_cool: o wczesniej nie mam gdzie za bardzo:P

Gość buhahhahaha
tak jak niezpominajka napisala...co jeszcze mamy za was robic???niedlugo wam sie pracowac nie bedzie chcialo!!!jestescie beznadzieji...coraz bardziej...

Gość valerian
niezapominajka2 moze ty...znam dziesiatki kobiet dla ktorych uroda to numer jeden.... Kiedys kobiety byly inne to faceci sie starali itd bo bylo warto...teraz to tylko kasa i uroda dla obu plci sie liczy wiec kazdy patrzy by mu bylo wygodnie..

Dobrze my przyjmujemy to co dla nas wygodne a wy co robicie jesli powiedzmy wiekszosc spraw ktore wymienialm ja sama robie to powiedz mi jaka jest wasza rola jak ja w wiekszosci zwiazkow gralam pierwsze skrzypce to juz lepiej byc samemu bo nie slyszy sie jeszcze waszego marudzenia i ogolnie jest swiety spokoj.

Gość oferma
ale wy tu bzdury opowiadacie. najłatwiej zwalić winę na kogoś, mężczyźni na kobiety, kobiety na mężczyzn i spoko, załatwione. przecież nie ma czegoś takiego jak "prawdziwy mężczyzna". to tylko wyobrażenie. prawdziwi mężczyźni chodzą po ulicach i odpowiadają czasom w jakich żyją i postępują tak jak wymagają tego od nich te czasy. tak samo z kobietami. a że nie jest to zgodne z wyobrażeniem o tym jaki ten mężczyzna/kobieta "powinien" być to już jest sprawa nierealistycznego wyobrażenia. i chyba rzeczywiście można to podsumować stwierdzeniem że jesteśmy sami bo mamy za duże wymagania. więc jeżeli ktoś mówi "gdzie są prawdziwi mężczyźni" to odpowiedź brzmi WSZEDZIE. a jeżeli ten ktoś krzywi się na to i twierdzi że oni wszyscy jacyś nie tacy to znaczy że nie szuka prawdziwego tylko wyidealizowanego mężczyzny. kropka. :)

Gość valerian
problem to juz nie jest nawet ze sobie przebieraja tylko jak to robia... bez cienia zrozumienia, wyrachowanie byle tylko one wyszly na plus..... Nikt nie chce byc odrzucany..jak juz to woli odrzucac...dlaczego tak trudno to wam pojac ?

ale przeciez to wiadome ze nikt nie lubi byc odrzuconym. valerian widze ze jakis zdesperowany jestes.

Gość valerian
zdesperowany dlaczego ??? to wy tupiecie nozka i szczekacie '" ze prawdziwych facetow juz nie ma " A ja wam pisze ze teraz nie wystarczy tylk lezec i pachniec....chcesz miec fajnego faceta tez o niego musisz zawalczyc

Gość mnbe
a mnie kobiety przestały podrywać . Do 22 -tki mnie podrywały , a teraz juz nie . Widocznie widza ze mam okolo 30 tki i pewnie sadza z jestem zajęta , a to nie prawda !

No widzisz valerian nie dla wszystkich jest wazna uroda i pieniadze sa jeszcz kobiety ktore o tym nie mysla moze dlatego ze sa atrakcyjne i zaradne zyciowo i nie liczy sie dla niech zeby facet byl piekny i bogaty tylko chcac bratniej duszy z ktora beda mogly gadac godzinami i beda z nimi szczesliwe i czuly sie bezpiecznie ale mimo tego ze z takimi osobami bylam teraz jestem skazana na samtnosc choc czasmi za nimi tesknie:(

Kto jest sfrustrowany bo ja najwyzej jestem rozgoryczona tym co los mi przynosi i tym ze osoby ktore kochalam odchodza.Gdzie tu frustracja jest?

"Emons tak mamy podrywac,zapraszac na randki,organizowac wam czas,pracowac,rodzic dzieci,wychowywac je,dogadzac wam w kazdym calu a wy co bedziecie robic?Jesli tak ma byc to juz wole byc sama." ale ja pisalem o samym podrywie :P i nie mysl, ze ja tylko czekam, az mnie ktoras poderwie :D swoja droga, randki i organizowanie wspolnego czasu to powinny obie plcie :D

Emons ty pisales o podrywie a ja dodoalam reszte a dobrze by bylo zeby niektore rzeczy jak to juz napisales robic razem wtedy jest bardzo ciekawie:)

Gość oferma
jaka jest prawdziwa kobieta? a taka jak ty, jak niezapominajka2, setunia i wiele innych. możecie być ładniejsze, brzydsze, rozgoryczone, szczęśliwe, mądre albo głupie ale i tak to nie jest powód aby kwestionować waszą kobiecość. i chyba to samo dotyczy mężczyzn, nie? nawet tych którzy się nie podobają.

Gość klere
bo wola byc podrywani przez laski .