Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hurt but no pain

Jesteśmy sami bo mamy za duże wymagania !

Polecane posty

Nie ma co dywagować... Myślę, że każdy sie w końcu gdzieś odnajdzie niezależnie od wymagań... Ja nazwałabym to preferencjami :)

Gość BBBBBBBBBBBBB
To prawda, że mamy za duże wymagania....Czemu nie szukacie partnera w "swojej lidze"? Jeśli to zrobicie na bank kogoś znajdziecie. Ale jak przeciętny chłopak chce poderwać piękną młodą laskę-to nic z tego..takie życie:o A jak przeciętna dziewczyna weżmie sie za super przystojniaka, faceta z klasą, zaradnego, męskiego....to może zostać najwyżej jego materacem.

Gość ja jestem informatykiem
ale dbam o siebie. Faktycznie jestem niesmialy. Ale nie mam nikogo, kto chcialby mi pomoc. Ten Twoj kolega ma Ciebie, zazdroszcze mu.

Gość BBBBBBBBBBBBB
wiecie co? Ja w życiu nie podrywałam żadnego faceta, nawet bym nie umiała. To facet podrywa a kobieta albo jest chętna albo daje kosza.

Gość mmiu
"le jak przeciętny chłopak chce poderwać piękną młodą laskę-to nic z tego" a dlaczego? Myslisz, ze nie ma atrakcyjnych kobiet, ktore nie patrza az tak na wyglad u faceta?

Nie trzeba umiec podrywac faceta w moim przypadku wystarczylo sie do nich usmiechnac i tyle ale tak naprawde pierwszy ruch powinnien do nich nalezec a nie do nas i przy tym zostane:)

Gość BBBBBBBBBBBBB
wcale nie jest zabawne ale tak już jest...facet nie ryzykuje to siedzi sam w domu...takie życie! Faceci to łowcy, zawsze tak było i albo to zaakceptujesz albo Twoje geny wymrą...:O

Gość BBBBBBBBBBBBB
jarek----> a czasem mogło by stać a nie tylko wisieć...Twoja strata nie świata;)

Gość Wiecie że
ja ra podrywałam , ale bardzo długo później tego żałowałam

Gość BBBBBBBBBBBBB
Faith Hope Glory---> Ty sie nie obraż...ale masz podejście do sprawy jak baba:O

Gość BBBBBBBBBBBBB
Jarek---> ale jakie to życie bez miłości, kochania, rodziny, ciepła??? Nie wiesz co tracisz...:O

c co to jest miłość i kochanie? To wszystko złudzenia. Kaprysy percepcji. Ulotne twory słabego ludzkiego rozumu, który szuka przyczyny bytu tam, gdzie nie ma sensu ani celu. Tak zwana miłość to tylko chwilowe temporalne zatrucie organizmu fenyloetyloaminą. Organizm po czasie się z tego leczy i pozostaje tylko przywiązanie do partnera. Nikt nikogo nie kocha, my tylko przedłużamy gatunek, nic więcej.

Jarek-84 - skoro nie ma milosci, to skad u ludzi poswiecenia dla ukochanego? Nieraz ludzie potrafia zaryzykowac zdrowiem lub zyciem. W imie czego, skoro milosc nie istnieje?

"Jak jest u ciebie Jarek z fizyczną potrzebą przebywania z dziewczyną ? Bo u mnie to prawie 0" moze jestes aseksualny?

Gość oferma
bo narkotyki są przyjemne. heroina też niszczy zdrowie i życie a jednak ludzie poświęcają je aby tej przyjemności doświadczać.

Jacek - eeee... nie, nie przyszło :D FHG - wystarczy znaleźć sobie zajmujące zajęcie - sklejać modele, biegać po lesie, haftować serwetki, robić na drutach, tresować żółwia, sadzić marchew itp. bardzo pomaga :) Wtedy nie myśli się o kobietach.

Gość bey
heh, kiedys was trafi. To sie nie pozbieracie, bo jakis cel w zyciu fajnie miec, jakis konkretny... A no i jak ktos czegos nie doswiadczyl to mowi tylko teorie. Z praktyka wiadomo, za wiele wspolnego to to niema.

Gość opijecoś
jest różnica między brzydotą a byciem dla kogoś nieatrakcyjnym

niezapominajka2 - chyba masz racje :( A zajecia to sobie mozna znalezc, jak najbardziej, ale dlatego, zeby sie rozwijac, anie nie, zeby nie miec czasu na rozmyslanie o dziewczynach

Gość stefffigraff...
jesteśmy sami, bo boimy się być z kimś, wymagania ....to pretekst.tak myślę...wygodniej jest samemu, bez zobowiązań, bez układów, bez ryzyka zranienia, porzucenia....

przed snem wolę czerwone wino, piwo minimum 2 godziny przed snem bo nadmiernie stymuluje narządy moczowe :)