Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shamrock

internetowe znajomości partnera

Polecane posty

czy potraficie tolerować takie znajomości? W moim przypadku facet siedzi przy komputerze i rozmawia z kobietą. czy bycie zazdrosną jest uzasadnione, czy są to tylko moje paranoje? nie chcę wyglądać na jakąś furiatkę i zazdrośnicę. czy facet który poświęca swój wolny czas innej, to jest powód do niepokoju. Rozmawia z nią pewnie też o mnie, o nas, czy to jest ok?

Gość mala23lat
moj tez mial kolezanki internetowe i rozmowy niekoniecznie byly grzeczne jak sie pozniej okazalo, wirtualny seks itp jak sie dowiedzialam,zostawilam go, no ale..wybaczylam, tyle ze jeszcze raz, jeszcze jedna rozmowa i wypad, wie o tym teraz zyje bez kolezanek internetowych i jakos niczego mu nie brakuje takie znajomosci sa niebezpieczne, po pierwsze dla niego samego, po drugie dla waszego zwiazku, po trzecie dla ciebie w ogole znajomosci internetowe to dziecinada a w ogole zadam Ci pytanie, jak sadzisz-dlaczego w internecie mezczyzni zawsze poznaja kolezanki a nie kolegow? pozdrawiam

zapewne robia tak bo czegos im brakuje... czesto partnerzy obawiaja sie mowic o swoich fantazjach w lozku i oczekiwaniach co do pratnera.. aby go nie urazic... na codzien w zyciu codziennym nosimy rozne maski... a gdzie jak nie w necie mozemy byc soba.. ?