Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karpw wannie

Komu smutno na swieta

Polecane posty

Gość cynamonowy piernik
mnie zostawił 3 dni temu...byliśmy szczęśliwi, ale nasza droga nie była stereotypowa. Łatwiej jest przeciez mieć dziewczynę bez przeszłości. Życie jest okrutne i nie wiem czy kiedykowliek uwierzę w miłośc. Oddałam wszystko, kochałam najmocniej..zagłaskałam.Chciałam żeby się udało, przegrałam. A on, mężczynom jest łatwiej, nowe życi go ciągnie, marzenia o własnych dzieciach nie cudzych.Szkoda że mu uwierzyłam Święta i ten cały glam mnie drażni- ludzie nie wszyscy są szcześliwi w te dni! niektórym życie sie rozpadło na kawałki. Życze wszystkim spokoju i nadziei

Gość mi bedzie smutno bo nie dosc
ze mnoie rzucil facet to jeszcze masm chujnie na chacie

Gość karpw wannie
nie rozumie jak mozna tak ranic innych przed swietami Boze Narodzenie przeciez to swieta milosci:( w samotnosci:) i nie czuje,ze rymuje

Gość karpw wannie
u mnie tez dodatkowo w domu niezaciekawie:( to chyba beda moje najgorsze swieta:(

Gość jestem z Wami...
Dołączam się do grona nieszczęśliwych na święta. Mój smutek jest schowany głęboko na dnie duszy, tak, że nawet nikt się nie domyślajego istnienia, a ja JAKOŚ funkcjonuję... I nawet ludzie, których zapoznałam z moim bólem nawet nie podejrzewają, że on mnie wciąż trawi, że się odczepić ode mnie nie chce. Już nikomu nie mówię o tym, bo przecież to mija po kilku miesiącach, już powinnam być radosna i szczęśliwa... A ja się z tym budzę i zasypiam. Pozdrawiam

Gość karpw wannie
przytulam wszystkich chc wiem ze to na niewiele sie zda

Gość karpw wannie
dziekuje za przytulenie i odwzajmniam uscisk:*

Ja też dołączam do grona nieszczęśliwych na święta. Mój smutek, mój ból jest ogromny.Tak wielki i tak ogromny jak jeszcze nigdy w życiu. Nikt z moich bliskich o nim nie wiem. Nikt nawet się nie domysla. Nie mogę im tego powiedzieć. Znienawidziliby mnie do końca zycia. Moje życie ległoby w gruzach. A ja w środku umieram, umarło moje serce, moja dusza. Tylko łzy. Zycie nie ma sensu. Wszystko jest do niczego.

Gość karpw wannie
troche nas jest,samotnych ,smutnych poranionych:(

Gość karpw wannie
:(

Więc dla Was Ździebełko ciepełka W codziennych piekiełkach W wyblakłym na szaro obłędzie Różowa perełka, ździebełko ciepełka Znów wiem, że jakoś to będzie... ps. U mnie też nie jest dobrze ale nie daję się... święta, wspomnienia, smutek :( Tulę Was i ciepełko wysyłam z całego ❤️