Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darrecki

Proste pytanie do kobiet

Polecane posty

Czy lubicie/akceptujecie gdy facet całuje was w polik na pierwszej randce? Chodzi mi o powitanie i pożegnianie.

Gość Hottie
w moim towarzystwie witanie sie w polik i zegnanie to calkiem normalna rzecz, takze duzo podrozuje na poludnie a tam to jest tak normalne jak nasze czesc, wiec nie stanowi to dla mnie problemu a wrecz jest mile

Ja nie. Mężczyzna z którym obecnie jestem dostał buziaka w policzek na 3 randce:-) Na pożegnanie:-)

to zależy od ludzi, od tego jak się randka udala, czy znali się wcześniej choćby z gg ale dla mnie to i tak niedopuszczalne - facet który tak robi, jak dla mnie jest skreślony (czyt. co będzie chciał na drugiej i trzeciej)

Gość dziewicaaaa
ja daje sie pocałować w policzek po 3 ech miesiącach

owszem, ale dla mnie to przyjemność dopiero jeśli kogoś bliżej poznam... po I randce raczej go nie znam:-)

Gość Hottie
no ja tez mowie o pierwszej. mialam chlopaka z meksyku i drugiego z hiszpanii, tam to jest jakos za normalne przyjete ze na pierwszym spotkaniu wita sie i zegna calusem. to tylko policzek! to jeszcze nic nie znaczy,halo!

Gość BBBBBBBBBBBBB
jakoś niekoniecznie....Lepiej odczekać. Potem nadrobisz;)

ale mieszkamy w polsce:-) południowcy są bardziej odważni, ale i ich kultura jest inna od nas ja bym na Twoim miejscu zaczekała a najlepiej daj znać, że chcesz, ale nie zrób tego:-)

Gość Hottie
wlasnie, czasem pruderyjnosc naszej kultury mnie zadziwia ;P przeciez te calusy sa takie fajne i przyjacielskie!

Gość BBBBBBBBBBBBB
tylko nie pytaj: a mogę Cię pocałować? To straszne:O

Gość BBBBBBBBBBBBB
między znajomymi, przyjaciółmi...to super sprawa! cmokają się w prawy policzek ale randka pierwsza ...dziewczyna może się spłoszyć, być zdziwiona, czuć sie niezręcznie..po co ryzykować?

Gość BBBBBBBBBBBBB
Sprzedawca: fakt, prawdziwy facet sam sobie buziaka ukradnie...;)

BBBBBBBBBBBBB: o to mi chodziło:-) P.S. to nie gra wstępna:-) tylko wtedy pokaże, że umie się powstrzymać

spoko chciala bys abym sie postrzymal powiedz mi o tym... moge nie robic tego przez najblizszy rok... boshe mamy po troche juz lat... a mamy bawić sie w przedszkole... moze jeszcz wziasc kwiatka i odliczac kocha... nie kocha :)

już to widzę.. nie rozumiem co ma do tego 21 wiek? to juz na 1 randce do łóżka i jest git?

Gość BBBBBBBBBBBBB
tak sobie teraz przypominam...mój facet na pierwszej randce cmoknął mnie na powitanie, trochę się speszyłam...potem karmił mnie lodami..też sie speszyłam..potem sie całowaliśmy...też byłam zaskoczona... Ale mówię: innemu w tej sytuacji bym nie pozwoliła...facet ryzykuje:P

Gość BBBBBBBBBBBBB
tyle, że to nie była randka w ciemno, poznaliśmy sie dzień wcześniej w klubie. Jesteśmy razem prawie 2 lata.

no wiesz ja swoj pierwszy raz mialem na drugiej randce kiedy to kobieta zaciagnela mnie do lozka... a Ty mi tu teksty niczym z brawo piszesz... z takim podejsciem uznal bym ze probujesz mna manipulowac.. i na gre z Twojej strony odpowiedzial bym gra..

Gość BBBBBBBBBBBBB
a ja dalej sie upieram, że nie ma co sie spieszyć...to naruszenie prywatnej przestrzeni:P Nie każda zakochuje sie od pierwszego wejrzenia:P