Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alcia19

Rockman metal

Polecane posty

Gość Alcia19

Co sadzicie o takich typach chlopakow? Sluchajacy mocnej muzyki, nie ubierajacy sie wg najnowszej mody, tylko we wlasnym stylu - dzinsy, czarne koszulki z zespolami, itd. pominmy stereotyp metala - brudnego, z tlustymi, niezadbanymi wlosami. Powiedzmy, ze nie z dlugimi wlosami, ale robionymi na swoj wlasny sposob, bez wydziwiania z zelami, itd., troche dluzsze, nieuczesane, ale czyste. Do tego zarost - 1-2 dzienny lub nawet wiecej albo jakas brodka, pozorowane zaniedbanie. I do tego gadzety w stylu jakiegos lancuszka, bansolety, pieszczochy. Co o tym sadzicie?

mnie sie tacy podobaja, osobiscie preferuje jednak dlugie wlosy , rzecz jasna zadbane , tacy faceci maja w sobie cos przyciagajacego :P

Gość lili666
mam takiego męża

Gość lili666
mówie do niego Renata, bo tylko na takie imie reaguje

Gość lili666
mówię do niego kochanie idoto!!!

mam nadzieję, że to prowokacja :classic_cool: to jest szczególnie dobre: - nie ubierajacy sie wg najnowszej mody - bez wydziwiania z zelami, itd. szczególnie to wydziwianie z żelami... przeczy samo sobie :P

Gość Hottie
metale mnie nie kreca, ale rockowi chlopacy owszem ;) nawet glamrockowi

Gość ja tam wole rockmenki
szczegolnie te szczuple chodzące w obcislych skórzanych spodniach ..... mhmm... TO JEST TO !

Gość Hottie
a masz namiary na miejsca gdzie mozna takie spodnie kupic?

ja wygrałem a co w tym dziwnego dla mnie to norma:P mnie bardziej dziwi to stwierdzienie \"Powiedzmy, ze nie z dlugimi wlosami, ale robionymi na swoj wlasny sposob, bez wydziwiania z zelami, itd., troche dluzsze, nieuczesane, ale czyste\" bo to mi raczej jakiś pseudo metali przypomina a nie \"rasowych\" tu należy podkreslić że slipknot, linkin park korn itp ścierwa TO NIE JEST METAL

ellinka posłuchaj deicide iron maiden satyricon a potem wymienionych przezemnie wyżej gówien to zrozumiesz to coś zostało nazwane nu metalem ale za chiny nie rozumiem czemu

Zależy w jakim wieku jest omawiana osoba ;) Wiedziałam, że zaraz znajdzie się głupek, który zacznie pisać, co jest metalem, a co już nie :D Nie obrażaj zespołów, które z metalem się kojarzą, a nie są metalowe ;]

elinka ludzie którzy nie mają pojęcia o metalu i jego korzeniach a słuchają tego typu rzeczy do tego idą za modą a na jednym plecaku widzę naszywki iron maiden i my chemical romance to pseudometale

persymona no tylko że jakoś obraża to moje pojęcie metalu:P

Ale co są winne zespoły, które są wrzucane do jednego worka, bo tak się komuś widzi? Poza tym metal ma tyle odnóg, może niechlubnych, ale jednak. Możesz nie lubić nu-metalu powiedzmy, ale daj żyć innym ;)

norma... znaczy wymagania Alicia19 :classic_cool: to pewnie przez mój brak doświadczenia ta "norma" wydaje mi się jakaś taka :O a czy przypadkiem na określenie gatunku jaki reprezentują: linkin park, korn, itd... nie powstało coś takiego jak Nu Metal :O

ja wygrałem dokładnie powstało tylko że nie ma nic wspólnego z metalem wywodzi się w rostej lini z HC i nazwani tego metalem jest pomyłką a jeżeli chodzi o metal ma on trochę inne korzenie niż HC i tym to się różni persymona nie obrażam ludzi słuchających takiej muzyki dla mnie mogą słuchać nawet disco polo tylko niech przestaną nazywać się metalami bo nimi nie sa

pytanie: jesli ktos slucha takze pokrewnych gatunkow jak i metalu a ze nosi naszywke to co z tego...? juz nie ejst metalem...? jezu ludzie tez macie problemy... ja mam pewnie wiecej wspolnego z rockiem niz te ktore ubieraja sie rockowo i nazywaja siebie rockmenkami choc nic po mnie nie widac ze mam takie preferencje... ogolnie to chyba nie ocenia sie ludzi po wygladzie...?

Nie wiedziałam, że określenie "ścierwa" nie jest ubliżające, ale fakt-bycie metalem zrobiło się "modne" :o

>>Ellinka Nie ocenia się po wyglądzie, ale Ci ludzie chcą się wyróżniać :] jak noszą plecak-kostkę, pasek z ćwiekami, niezapięty skórzany płaszcz, glany, brudne :O włosy, koszuki z dziwnymi obrazkami i bojówki w moro :D:D:D

ale chyba kazdy moze sie ubierac jak chce i mi to ryba. moj facet zaczal sluchac reggae (sluchal metalu i rocka..) i jakos nadal chodzi na czarno i w glanach(wlosy ma zawsze czyste) to co...?powinnien przestac sie tak ubierac i przerzucic sie na kolory rasta...?

Gość M forever
ELLINKA!!! Wyluzuj,bo mi nastroj psujesz!!!Tym glupkowatym pytaniem o metal!!!Zreszta pusta jestes,wystarczy przeczytac czego sluchasz...

Ej, no nie mówię, że czarny to kolor dla metali, bo sama bym była metalem :D Chodzi mi raczej o te kostki z naszywkami (nazwy zespołów+koziołek matołek na tle pentagramu), charakterystyczne bluzy/koszulki, itp. Zresztą, chyba wiesz o co chodzi...? ;) Widzisz kogoś i wiesz, czego słucha, bo tak się z tym ostentacyjnie nosi ;)

persymona obnoszenie się to inna sprawa ale wrcając do samej muzyki weźmy na tapete slipknot cztery riffy na krzyż wokalista krzyczy jakby miał zatwardzenie o technice mozna zapomnieć sorry ale właśnie coś takiego nazywam ścierwem bo nie nazwę tego muzyką a kolesie którzy ubierają się w koziołki matołki i krzyczą satan rules są śmieszni i żałośni