Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alcia19

Rockman metal

Polecane posty

Gość M forever
A Ty persymona,to samo!Wielu ludzi z metalowej subkultury jest na wysokich stanowiskach i generalnie,to inteligentni ludzie sa,z charyzma.Wiec nie pier...mi tu o brudnych wlosach,bo widocznie w samym srodowisku cpunow sie obracasz.I nie obrazaj tej muzyki,bo kompletnie pojecia nie masz w co grasz!

M forever po pierwsze podejrzewam ze moja pustosc nie ejst wieksza niz twoja. a po drugie nie widzialam zadnej twojej wypowiedzi ktora cokolwiek by wniosla do tego tematu. a ze sie nosi...?no trudno...takich ludzi sie zwyczjanie olewa,skoro nam nie pasuja. jak sie zna wlasna wartosc to co nas inni obchodza? ja wiem ze slucham rocka i pochodnych, nie demonstruje tego nikomu a jak widze panne na czarno w blond farbowanych wloskach ktora zna wszystkie przeboje hiphopowe to zwyczajnie sie smieje i tyle.

Gnom mi tam nie przszkadzaja ludzie niech sluchaja czego chca, ale mam kolezanke ktora idac ulica krzyczy :"jestem dzieckiem szatana!, szatan moim ojcem!" itp to mnie szlag trafia a slucha wlasnie metalu (metalu i rocka chyba w sumie) to dopeiro wtedy mi sie smiac chce... :o

Gość moja nazwilmy ją
"koleżanka" wykupiła chyba wszystkie ubrania które jej zdaniem noszą metale, ubrana w skóry i ćwieki od stóp do głów, łeb na czarno "bo ja słucham takiej mocnej muzyki". Jej znajomość muzyki: jedna płyta Korna,jedna Tiamatu i ze trzy Metallicy. I wiecej ABSOLUTNIE NIC.

ellinka koleżanka ma tyle wspolnego z metalem co ja z astorfizyką cos wie ale nie rozumie:P

ama_leta wystarczy popatrzeć na nasze ulice sorry ale jak widze dziecko ktore ma więcej ćwieków na sobie niz ja drobnych w kieszeni to trochę mnie to śmieszy

taaaa....to to rozumiem ze mozna nazwac...nie wiemw sumie czym mozna nazwac bo jak tylko ja widze w pubie to ide jak najdalej bo nie mam ochoty jej sluchac:o ale ze ktos sobie tam slucha muzyki i nazwie ja metalem a jest jego jakas tam pochodna to bez przesady mozna przymruzyc oko ;)

ellinka tylko nu metal nie jest żadną pochodną metalu :P

ech ale jakas tam mieszanka paru gatunkow, poza tym ma w naziwe "metal"? ma:P to nie ejst metalowcem a numetalowcem:P raptem 2literki :P niewazne zreszta, nie lubie ludzi ktorzy wplywaja negetyawnie na moja psychike(jak kolezanka od szatana...:o) a reszta niech sobie zyje w nieswiadomosci. :P

elinka jak ktoś słucha nu metalu to nie jest nu metalowcem tylko...... widać że na swojej drodze nie spotkałaś metala z krwi i kości:P taki pokazałby ci jaki wpływ mają metale na innych ludzi:P

hm...czy nie spotkalam? nie wiem klocilabym sie...mam faceta ktory sluchal metalu...mam kolegow ktorzy sluchaja i graja w kapelach rockowo-metalowych...nie mowiac ze chyba nie uwazasz ze na wydziale na ktorym mam 99,99% facetow moglam nie spotkac zadnego "metala"? znajac ich bardzo wielu...? jak pisalam jakos nie zwracam uwagi na to jak sie ludzie okreslaja i czego sluchaja,wazne zeby mieli cos ciekawego do powiedzenia i zeby mozna bylo z nim pogadac,poimprezowac i posmiac ..;)

no więc widzisz jakoś ta twoja kumpela ma mało wspólnego z metalem a więcej z pozerem :P

no co do kolezanki- w sumie malo mnie to obchodzi kim ona tam jest ja zwyczajnie slyszlalam czego slucha ale widze jak sie zachowuje i wyglada...

hehehe ale jak autorka topicu zaczęła temat od stereotypów to twoja koleżanka temu odpowiada:P

no odpowiada. zreszta roznym osobowosciom ona akurat odpowiada...sie tak zastanawiam skad ona wogole ma znajomych...?

Byłam kiedyś z chłopakiem \"metalem\" jak to się mówi, ale był pusty jak kisiel po wypraniu. Niby fajnie - grał na gitarze w zespole, chodził do szkoły muzycznej, ale ciągle mi się chwalił, że ma już swoje \"gruppies\" :o Swoją drogą zawsze mnie to zastanawia, dlaczego ludzie będący fanami danej muzyki zawsze próbują przekonać resztę świata, że to oni są prawdziwymi fanami etc. Mnie tam to zwisa i powiewa. Poza tym sama gram na gitarze od kilku lat i miałam okazje poznać wielu muzyków rockowych czy metalowych. Niektórzy to naprawdę mili goście i spokojni ludzie, a inni cieszą się jak ktoś ich obrzyga na Woodstocku :o

Gość M forever
Metalu,jezeli juz zaczelo sie sluchac,to slucha sie go przez cale zycie.W przypadku,kiedy rozumie sie ta muzyke i ona do Ciebie dociera,nie mozna stwierdzic:on lub ona sluchaLA kiedys metalu! Za czym idzie,ludzie naprawde,nie powinien sie wypowiadac o metalu ktos kto tylko sie o niego otarl,twierdzac:moj chlopak sluchal kiedys metalu.Bo on tez ewidentnie,tylko o niego sie otarl.Pusta polemika.I teraz wniose cos do tematu: uwielbiam takich facetow a to dlatego,ze uwielbiam metal i swoj swojego zrozumie! GNOM /M\

nie wiem skad wziales swoje teorie i nie obchodzi mnie to co uwazasz o ludziach ktorzy od czasu do zcasu sluchaja czegos innego: wiesz jak dla mniet o ejst rozwijanie sie :o

elinka bo ta teoria jest słuszna jak ktoś wsiąknie w metal to już mu tak zostaje tą muze albo się czuje albo nie jak czujesz to słuchasz do końca ten gatunek nie przemija :D

Gość M forever
AVE

Gość London Calling
Ja tam wole punkowców niz metali. Ale tych starszych, co juz nie biegaja w łancuchach i irokezach, jednak w głowie cos im zostało. Za metalem jako muza nie przepadam specjalnie, poza tym facet nie moze miec włosów dłuższych ode mnie :o 🖐️

Gość London Calling
No od biedy ujdzie, ale bardziej liczy sie dla mnie to co jest w głowie, a nie na niej :P Zreszta w pewnym wieku to juz nie sa punkowcy, tylko zwykłe betony :o

a co rozumiesz pod pojęciem beton i od akiego wieku :P

Gość London Calling
Beton to człowiek, który sie nie rozwija i stoi w miejscu zamknięty na wszelkie nowosci. Jak za małolata zaczal sie wkrecac w dany klimat to juz otrodoksyjnie sie tego trzyma, broniac sie przed jakimikolwiek powiewami swiezosci ;) Wiek ciezko okreslic, niektórzy sa juz tacy w wielku 20 paru, u innych nastepuje to nieco pozniej :P

Gość London Calling
Wstyd sie przyznac, ale ja czesciowo chyba też :o

Gość London Calling
Gnom, a Ty jestes podobny do koguta, ze tak pytałes? ;)

nie ja mam pióra :P chodziło mi o pancurów z irokiem :D ale ja jestem dość ortodoksyjny czyli jak wynika z twojego wywodu beton:P