Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mojasprawa

SWIETA PRZED KOMPEM

Polecane posty

Gość Mojasprawa

Czy wy rowniez spedzicie swieta przed kompem , telewizorem?Ja np nawet nie robilam swiatecznych zakupow , poprostu kupilam to co lubie i to co bym chciala zjesc czyli mandarynki , jogurty i frytki.I to bede jadla, zadne tam karpie i inne.Zastanawiam sie czy jestem sama czy sa tez tacy ludzie?Pisze zupelnie powaznie i czekam na takie odpowiedzi.Pzdr

Gość przegrałaś swe życie siostro
:o

Gość dorrrraaa21
na razie mieszkam z rodzicami i mama pewnie cos tam kupi, jakas rybe z puszki i pierogi z torebki, na szczescie u mnie nie ma tej lataniny i sprzatania i kupowania przed swietami, bo nienawidze tego. niedlugo bede mieszkac sama, tez na pewno nie bede robic swiat, kupie sobie pizze itp, albo pojade na swieta do rodzicow albo narzeczonego( tzn jego rodzicow)

ja też będę jeść jogurty i wafle ryżowe :D z potraw wigilijnych jedynie pierogi i barszcz z uszkami. i starczy. i święta także spędzę przed kompem - zmora styatystyka.

Gość dorrrraaa21
ja moze nie przed kompem, ale w ksiazkach-sesja sie zbilza:O

Gość przez takie ja Wy
zanika tradycja Swiąt Bozego Narodzenia jestesie leniwe i wolicie isc na łatwizne , jak jedziecie do kogos to sie zachwycacie i zrecie wszystko co wam pod nos podstawią a same dupska nie ruszacie bo i po co ? jak inni za mnie to zrobią oj dziewczyny dziewczyny , co przekazecie swoim dzieciom, wnukom? ze spedziłyscie swieta przed kompem na talerzem frytek ? :O

swieta to czas gdy mamy czas dla rodziny mozemy sie z nimi spotkać,dlaczego mamy spedzac je przed komputerem? Tak,to twoja sprawa co bedziesz jadła,i jak je spedzisz