Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajt fajt team

Dlaczego tyle sztucznie atrakcyjnych dziewczyn jest dumnych i wynioslych?

Polecane posty

Gość bajt fajt team

przeciez to jest oblesne i wkurzajace :-o wozi sie bo jest ladna, co za glupota :-o

Gość Skutek
Mają psychę zjebaną a nie leczą jej u psychiatry.

Gość Alabama30***
Dlatego ze w Polsce jest bieda pomieszana z gadzeciarstwem,jak sie panna dobrze wygwiazduje to sie lepiej sprzeda,bo przecietnemu facetowi brakuje na czynsz,dobre auto i ciuchy.tego nie ma w bogatych krajach u.e.

Gość oj dlaczego akurat teraz
znow zaklada podobny topik chyba zostales skrzywdzony :D

a o co ci chdzi? to podobaja ci sie takie laski czy nie? jak nie odpusc sobie a jak tak to sam zauwazyles ze sa sztuczne zreszta czlowieku ich prawo!!!! one pewnie leca na facetow z duzym poczuciem wlasnej wartosci dla ktorych i ch wynioslosc czy co tam chcesz nie jest powodem do czucia sie jak zero, hmmm cos masz problem z pewnoscia siebie

Gość bey
Jesli nie sa naturalnie atrakcyjne a potrafia takie byc to dobrze... Chociaz jest na co popatrzec, nie trzeba rozmawiac, nawet podchodzic, ale poogladac mozna :) i nie wydaje mi sie zeby byly jakies strasznie zle. Juz gorsze jest zachowanie typu: jestem ladna ale ona jest ladniejsza to poprawie sobie humor i troche na nia ponajezdzam, heh...

Gość BBBBBBBBBBBBB
sztuczne, czyli jakie? Ze sztucznymi paznokciami(tipsami), farbowanymi przedłużanymi włosami,silikonowymi biustami, ze sztucznymi zębami i powiększonymi u dermatologa estetycznego ustami ?ze sztuczna opalenizną ?:P

Gość bey
podejrzewam ze chodzi o te wszystkie dla ktorych makijaz i ladne ciuchy to nic niezwyklego :)

Gość byłam po czarnym nickiem
widzę że się zleciały osoby mające problemy z tymi ładniejszymi a niech sobie będą tam jak wy mówicie barbie blachary tipsiary no i ładne dziewczyny mi to nie przeszkadza