Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.L.E.K.S.A.N.D.R.A

co sądzicie o moich wymiarach?? zerknijcie proszę...

Polecane posty

Gość KLOCDFD
to anorektyczka nożna jesli patrzec na wymiary uda.

Gość malwina taka jedna2
KLOCDFD ty jestes anorektyczka

Gość A.L.E.K.S.A.N.D.R.A
anorektyczka nożna?? hehe, dobre... no okej mam rozterki, ale to chyba nic złego...jak już mówiłam chodziło mi o zdanie osób "trzecich" o taką obiektywną ocenę.. a to że mam rozterki to już inna sprawa..

Gość to zdjęcie niewiele mówi
na temat twojej sylwetki daj fotę jak stoisz i to prosto najlepiej

Gość A.L.E.K.S.A.N.D.R.A
no i co myślicie o moim zdjęciu?? widać na nim ewidentnie moje wieeelkie biodra..:(

Gość no to napisalam wyzej
ze dobrze by bylo gdyby s schudla to ty na to ze reszta to anorektyczki moim zdaniem masz taka budowe ze dosc szcuple nogino ale w brzuchu masz wiecj niz powinno. ale kazdy jest inny ...moze trudno ci bedzie zrzucic tylko z brzucha ale ogolnie z 4 kg fajnieby bylo

Gość według mnie TAK
jak dla mnie to kilogramy nei mają najmniejszego znaczenia, liczą się wymiary, a przede wszystkim wygląd ogólny pokaż jakieś inne zdjęcie całej sylwetki, bo sorry, ale na tej focie zupełnie nei widać jak wygladają Twoje biodra:O

Gość sktry
chudzina z ciebie autorko

a czy faceci lubią szerokie biodra? szczuplą sylwetkę, ale biodra szrokie?

Gość bez sesu takie zdjęcia
:O nic na nich nei widać daj normalne zdjecie jak stoisz na nim prosto i w spodniach, co mamy widzieć pod tą sukienką?:O

No góra ok, ale dolu znowu nie ocenimy bo jest zakamuflowany, nie masz jakiejs foty w dzinsach? albo getrach?

Gość no najlepiej daj zdjęcie
jeśli w spodniach to obcisłych żeby było widać wyraźnie biodra

Gość sktry
MATKO JAKIE TY MASZ CHUDE RAMIONA AUTORKO..TERAZ ZAUWAZYLAM DOPIERO..ILE TY MASZ POSRODKU RAMIENIA I NAJSZERSZE MIEJSCE.

Gość do tej wyżej
ło matko, ot nzowu ty?:O nie świruj znowu:O i wyłącz caps locka:O

Gość raaany dziewczyno
super bwygladasz i ic sie czep tramwaja sa rozne budowy ciala - moja siora i w tym ja mamy bdrobne budowy dla nas zmieszczenie sie w rozmiar S to nie problem no ale jestesmy od ciebie nizsze i to dlatego tyz racji 174 cm sadze ze nigdy nie wcisniesz takies XS bo masz wlasnie taka budowe -ale to nie oznacza ze zla (bo wieksza) poprostu jestes bardzo kobieca nic tylko slinka cieknie ,

Gość A.L.E.K.S.A.N.D.R.A
raaany dziewczyno -> dziękuję Ci :D no tak wyyysoka to jestem bez wątpienia.. najczęściej wszystkie bluzki są mi zwyczajnie za krótkie no i rękawy.. w ogóle to już nie wiem.. macie strasznie odmienne zdania na temat mojej sylwetki.. :)

Gość według mnie TAK
no na tej focie moim zdaniem wyglądasz super! i w życiu nie pomyślałabym, że masz aż 36 cm w łydce! na pewno masz tyle???

Gość według mnie TAK
w ogóle to chyba jesteś tak zwanej drobnej budowy, tak? ile masz centymetrów w nadgarstku i w kostce (mierzy się jakieś 2 cm nad kostka)?

Gość A.L.E.K.S.A.N.D.R.A
dzięki :) no tak, 36cm w tym najgrubszym miejscu, ale wiesz czarne kozaki mogą optycznie wyszczuplać..

Gość A.L.E.K.S.A.N.D.R.A
w nadgarstku mam 15 cm, a w kostce 20 cm.. jejku pierwszy raz mierzę sobie kostkę i nadgarstek, hehe :)

Gość według mnie TAK
dla mnie wyglądasz świetnie:) a popatrz na pierwszą stronę - czytając tylko jakie masz wymiary napisałam Ci, że według mnie powinnaś schudnąć:D zawsze to będę powtarzać, że nie liczy sie WAGA, nawet wymiary tylko wygląd ogólny więc zobaczyłam Cię i uważam, że wyglądasz bardzo dobrze, przynajmniej na tym zdjęciu a czemu masz aż 71 cm w talii? masz taką budowę? małe wcięcie czy troszkę większy brzuch? bo na zdjęciu tego nie widać

Gość według mnie TAK
no to jesteś dosyć drobna, bo przy tym wzroście (175cm), to drobne kości pewnie jak tyjesz to od razu to widać po Tobie?

nie czytalam dokladnie postów, ale stwierdzam wedle życzenia, że zdecydowanie za duzo ważysz - i żeby nie było że belki w swoim oku nie widze - mam 174 i 54 kg. Wymiary takie sobie, wzrost Cie ratuje.aczkowiek nie wyglądasz źle jak na tą wage. pozdrawiam!

Gość droga aleksandro
moze i mozesz pochwalic sie sylwetka ale twarz ...masz brode jak czarownica taką odstająca...tylko Ci brodawy brakuje

Gość A.L.E.K.S.A.N.D.R.A
no dokładnie! a najbardziej wszystko gromadzi mi się w tzw "boczki" i stąd pewnie te 71 cm.. robię brzuszki etc..ale nie wiele to pomaga.. ogólnie mam wcięcie w pasie ale niezbyt duże..

Gość według mnie TAK
powiedz mi co z tego, że tyle waży??? czy te wagę ma wypisaną na czole? zupełnie na tyle nie wygląda mozna ważyć bardzo mało, a ywglądać grubo

Gość Lili 83
moim zdaniem wyglądasz super i patrząc na zdjęcie powiedziałabym, że nic nie musisz chudnąć no... ale jak przeczytałam, że na 174 cm ważysz 64 to uuuu! Dla mnie to naprawdę bardzo dużo, ja na 171 cm ważę 56 kg! Ale wyglądasz dobrze i o to chodzi :)