Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.L.E.K.S.A.N.D.R.A

co sądzicie o moich wymiarach?? zerknijcie proszę...

Polecane posty

Gość ejjj no ja sobie ciebie
autorko nie wyobrazam 10 kg lzejsza bo do twojej urody nie pasuje .. np nicole richie - moim zdaniem jak schudla wyglada super - bo ma b,drobna budowe a teraz ta tara reid czy jak jej tam (zrodlo pudelek.pl :P ) schudlam starsznie i wyglada tragicznie mimo tych malych wymiarkow - nie to co przed odchudzeniem.

Gość A.L.E.K.S.A.N.D.R.A
no wlasnie..może i po mnie tej wagi nie widać ale jednak jest.. czym to moze być spowodowane? i jak się pozbyć balastu? :(

Gość według mnie TAK
ale po co chcesz zrzucać wagę skoro dobrze wygladasz?

Gość idz zmierz se tkanke tluszcowa
bo moze poprostu masz ciezkie kosci ;)ktore duzo waza a jalo tego tluszczu .toco tylko cyferki czym ty sie przejmuesz?

Gość według mnie TAK
nie ma ciężkich kości na pewno, bo 15cm w nadgarstku i tylko 20cm w kostce przy tym wzroście to co najwyżej NORMALNY kosciec, na pewno nie gruby a poza tym wymiary mówią same za siebie, te 95 cm w biodrach, talia 71 cm, łydki 36 cm to wszystko musi ważyć zwłaszcza, że wysoki masz wzrost

Gość Marcin____
wiesz co? Za bardzo nie rozumiem co ty chcesz osiągnąć zamieszczając kolejne swoje fotki tutaj?? pragniesz aprobaty bądź dezaprobaty innych dziewczyn? ok- pisałas, że chodzi ci o konstruktywną ocenę, ale nie sądziśz, że juz taką dostałaś? po co wklejasz te kolejne foty? piszę o tym, bo wybacz...ale moim zdaniem takie zachowanie nie świadzy najlepiej o twoim poziomie intelektualno- emocjonalnym...

Gość kolego wyżej
zejdź z lski, bo to my, rozmówcy prosilismy o foty:D

Gość Lili 83
ja w sumie popieram Marcna... też nie rozumiem ideologii wklejania swoich zdjęc na forum i proszenia o ocenę..przecież to wiadome, że połowa osób będzie uważała że wyglądasz ok, a druga połowa, że nie. Tyle jest opinii ile ludzi na tym świecie, i powiedz mi: CO CI TO DA, że ktos się wypowie się na temat twojego wyglądu? zmieni to twoje nastawienie do własnego ciała?

Gość napisalamze ciezkie kosci
a nie grube:P

Gość koleżanko wyżej
a co ci przeszkadza, że ktoś zamieszcza zdjęcia? zupełnie tego nie czaję? wolnyk raj, wolne forum wiec pozwólmy żeby każdy robił co chce oczywiście pod warunkiem, że nie robi tym krzywdy innym nie interesuje Cię topik to wejdź na inny

Gość według mnie TAK
grube kości są ciężkie:P

Gość Lili 83
mi to nie przeszkadza :) :)- napisałam tylko, że popieram Marcina, a żyjąc w wolnym kraju- jak sama zauważyłaś- mam prawo do własnego zdania :) :) nie denerwuj sie tak :) :)

Gość koleżanko wyżej
a niby co zasugerowało Ci, że jestem zdenerwowana?:) gdy jestem zła to umieszczam takie buźki 😠 😡 ;)

Gość ***gwiazdeczka***
słuchajcie ludziska!! ona na pewno jest typem jakiegoś internetowego ekshibicjonisty, hi hi hi!

Gość Lili 83
No bez przesady gwiazdeczka! internetowy ekshibicjonista to może za dużo powiedziane!- nie obrażajmy nikogo! Ale z całą pewnością to co robi jest moim zdaniem bezcelowe i tak jak to trafnie ujął Marcin, no cóż...:"nie najlepiej świadczy to o jej poziomie intelektualno- emocjonalnym"

Gość buehhe hipokrytka z ciebie
:nie obrazajmy nikogo"a sama cytujesz wypowiedz marcina ktora jest mocno chamska. ciekawe czy wy jestescie tak dowrtosciowane i pewne siebie ..zenda ,,,

Gość koleżanko wyżej
rzeczywiście lili83 teraz chyba przesadziłaś:O zawsze oceniasz ludzi po "wyglądzie"?:O

Gość a co do osoby ktora zalozyla t
en temat - skoro jest ten temat tzn ze chcesz shcudnac bo czujesz z e masz za szerokie biodra , wiec walcz o swoja firurke - pare kg i pewnie bedziesz zadowolona :* trzymajsie cieplo i nie przejmuj "fajnymi" wypowiedziami niektorych tu osob . tak latwo jest krytykowac i pouczac szkoda tylko ze nie ma sie do tego podstaw we wlasnej osobie :D

Gość Lili 83
Do koleżanko wyżej, która jak sądze jest autorką tego topiku: nie wiem czy w ogóle rozumiesz cokolwiek z tego co napisałam, ale ja właśnie oceniłam cię po tym co reprezentujesz swoim zachowaniem- a nie po wyglądzie. Czytaj ze zrozumieniem. I w podobny sposób ocenił cię Marcin, którego wypowiedź nie była chamska- własnie on jako jedyny obiektywnie i przede wszystkim w inteligentny sposób podsumował to co zrobiłaś zamieszczając swoje zdjęcia, podając wymiary i prosząc o ocenę. Nie oceniał twojego wyglądu i ja również tego nie robię. Czytaj ze zrozumieniem:)

Gość Migotka-1987
Popieram Lili83 i Marcina___ laska zamieszcza swoje fotki w kusych majtach i kozakach, podaje wymiary i prosi o ocenę- to rzeczywiscie jest baaaaaaaaaaaardzo inteligentna

Gość sie sklada ze nie jestem
autorka tematu,zle sadzisz... jak mozesz uwazac z tego co napisalam (braniac tej dziewczyny) ze dotyczylo jej wygladu ? mi chodzilo o podejscie - krytykujesz wlasnie jej ZACHOWANIE , podejscie do swojej figury ktore moze z jakis powodow jest zachwiane ale nie tobie to oceniac kolezankom tez tak radzisz kiedy cie prosza o rade ? a odpowiedz marcina rzeczywiscie b.inteligentna tylko troche nietaktowna:)takie "konstruktywne" rady raczejnic nie zmienia nie mowiac o pomocy... wiec lepiej nic nie pisac . Migotka 1987 wiesz co to jest inteligencja ? ciekawe jakie sama masz dylematy zyciowe ,dziewczyna przynajmniej ma dowage sie pytac

Gość koleżanko wyżej

Gość koleżanko wyżej
po pierwsze i przede wszystkim - nie jestem autorką topiku:) przykro mi, że Twoja inteligencja nie pozwala Ci zrozumieć prostego, ogólnego określenia oceniania innych w sposób POWIERZCHOWNY czyli po tzw. "wyglądzie":O co Ty możesz wiedzieć o tej dziewczynie tylko na podstawie kilku zdań i jednego tematu jaki tutaj się toczy??? to jest właśnie ocenianie człowieka po "wyglądzie", bo widzę, że trudno Ci to pojąć zatem tłumaczę i mam nadzieję, że teraz do Ciebie to dotrze:O Co Ty możesz o niej widzeć? kobieto, to forum Zdrowie i URODA, jakbyś nie zauważyła:O o czym ludzie mają tutaj dywagować? na tematy filozoficzne czy o literaturze antycznej? co robisz na takim forum skoro szukasz głębokich przemyśleń być może egzystencjalnych? może pomyśl zanim następnym razem napiszesz, bo to naprawdę nie boli:O

Gość SZOKU DOZNALAMMM
DZIEWCZYNA NA FOCIE TO ANOREKTYCZKA.

Gość SZOKU DOZNALAMMM
AUTORKO MASZ NIESAMOWICIE CHUDE RAMIONA. CZY TY MASZ CHOCIAZ W BICEPSIE 24 CM ?BO STRASZNIE CHUDE MASZ ŁAPKI. ZMIERZ JE PROSZE TRYZMAJAC REKE W GÓRZE ILE MASZW BICEPSIE BEZ NAPINANIA.

Gość A.L.E.K.S.A.N.D.R.A
Witajcie ponownie :D jak tam u Was po wigilii? po przeczytaniu ostatnich postów stwierdziłam, że usunę swoje zdjęcia..dlatego, że co niektóre osoby zwyczajnie sobie ze mnie kpią.. a to nie jest zbyt miłe..:( nie mniej dziękuję moim "obrończyniom" i w pełni podzielam ich zdanie, to w końcu forum "Zdrowie i Uroda" więc temat wydaje mi się jak najbardziej na miejscu ale rozumiem, że nie każdy musi podzielać moje zdanie. bynajmniej dziękuję za wszystkie odpowiedzi.. te miłe i .. mniej miłe.. :):) a co do ostatniego postu w bicepsie mam 25cm nie wiem czy to mało czy dużo.. pozdrawiam Wszystkich forumowiczów, 3majcie się :D