Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sobie radzic

coś co poprawi ogólny stan cery

Polecane posty

Gość jak sobie radzic

wiem, ze Ameryki ie odkryłam i niektórzy z was t stosują, pewno są jednak takie dziewczyny które nie wiedzą ze to pomaga. polecam na noc stosować krem o konsystencji nivei( ja stosuję nagietkowy malwa) wsmarowac i wklepac porządnie w twarz, nie oszczędzając. nieważne, czy mamy cerę tłustą czy mieszaną itd. po kilku dniach cera przyzwyczai się, rano skóra nie będzie tłusta,krem się bedzie całkowicie wchłaniał i cera się zmieni niesamowicie, będzie bardzo gładka i ładna. nawet jesli macie cere tłustą to takie postępowanie polepszy jej wygląd bo będzie odżywiona.na wygląd cery ma wpływ ni e tylko swiecenie się, ale także jej kondycja. uwierzcie, ze taka odżywiona cera będzie miec lepszy koloryt, będzie wydzielała mniej sebum, wygładzą się nierówności i malutkie zmarszczki np takie mimiczne pod oczami. mi nawet zaczęły znikać malutkie dziurki(miałam kilka po krostkach)

Gość a czy ten nagietkowy poprawia
koloryt skory?? widzialam gdzies krem karotenowy chyba z ziaji i sie zastanawiam czy rzeczywiscie poprawia koloryt skory. nie mam wiekszych problemow ze skora choc juz przekroczylam 30 . tylko jestem jakas taka blada

Gość jAK sobie radzic
nie poprawia kolorytu poprzez zabarwianie, ale dzieki temu ze odżywia i wygładza, skóra się tak ujednolica więc mozna powiedziec ze wyglada na zdrowszą. na bladą to moze ten z ziai z masłem kakaowym..?