Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość somebody***

czy pojscie do łozka z chlopakiem po miesiącu znajomosci bylo ok?

Polecane posty

Gość może i się zdarza takie coś
ja bym rzucil dziewczyne, jakby mi za szybko dala. przeruchal bym i porzucil

Gość poisooon
Cieszę się że byłam szmatą. Nigdy tego nie żałowałam, nie żałuję i żałować nie będę. A wy idźcie się do kościoła pomodlić za moje grzechy

Gość oferma
"czemu mam pytac? Ja juz to zrobilam. Czasu nie cofnę. Nie zaluję i chętnie zrobię to z nim jeszcze wiele razy Chcę tylko znac opinię innych osob. Do tej pory zylam inaczej. mialam zasady ktorych sie trzymalam .Z poprzednim chlopakiem poszlam do lozka po 9mies znajomosci." tomek tmt, faith hope glory czy jakiego tam nicka teraz używasz. prosimy o komentarz gdyż mamy tu ewidentnie do czynienia z przypadkiem ogiera :D

Gość dxxxz
poisooon - no wlasnie o tym mowie :D lepiej isc szybko do lozka, ale byc z facetem, niz chodzic po miesiacu do lozka , ale co miesiac z innym. Ale widac niektorzy (np. może i się zdarza takie coś) tego nie rozumieja :/

Gość może i się zdarza takie coś
ja tam wole porzadne dziewczyny

Gość oferma
"no powinno sie kochac. seks musi byc z milosci" oczywiście ze nie. może być i za 200 zł. tylko po co pytać wtedy na forum o akceptację. kobiety są dziwne. facet jak idzie na dziwki to nie wypisuje potem na forach pytań w stylu:"czy pójście do burdelu było OK". skoro zadajesz takie idiotyczne pytania to chyba sama masz wątpliwości co do tego czy było OK.