Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość somebody***

czy pojscie do łozka z chlopakiem po miesiącu znajomosci bylo ok?

Polecane posty

Gość somebody***

znamy się od miesiąca,od tego czasu jestesmy parą. Co o tym myslicie? Nie wplynie to na moje uczucia...chcę tylkoznac opinię osob trzecich... Dodam ze oboje mamy po 20lat, studiujemy na tej samej uczelni.

Gość ło raju
Spoko, ja poszłam na 3 spotkaniu ;) Choć potem uznałam, że za szybko i staram się teraz go lepiej poznać. Wiem, musztarda po obiedzie:D Czasami tak bywa. Nie ma reguły.

Gość wkurzona_na_maxa
ja ze swoim po tygodniu...i bylismy 5 lat razem...do dzis :( nie ma znaczenia kiedy, chcieliscie, jestescie para, co w tym zlego, wiecej przyjemnosci :)

parą na sex:) bo jakies uczucia sa po 1 mies? sex i nic wiecej:) para to jak ludzie sie kochaja:) zamiast wubratora byłas z nim:P tyle. Tak to mozna skomentowac:)

po miesiącu? w skali pewnego użytkownika, którego nicka nie pamiętam - jesteś - przepraszam za wyrażenie - szmatą :)

Gość somebody***
zajebiście...

Gość wkurzona_na_maxa
moim zdaniem przesadzacie, a po ile macie lat?

Gość somebody***
co to znaczy ze czują ze bedą korzysci?

a sama nie potrafisz zdecydować? mam nadzieję że potem nie będziesz nas pytać: 1. czy zajść ciążę, 2. czy wziąć ślub, 3. czy postarać się o drugie dziecko, 4. czy wziąć rozwód, 5. czy wiązać się drugi raz z partnerem z odzysku mającym 2 dzieci, 6. czy... trochę przesadziłem ;) to w końcu twoje życie, a uprawianie seksu po 20 jak najbardziej mieści się w normie

Gość somebody***
przeciez napisalam ze po20lat. i kto przesadza? Ja? czy pozostali uzytkownicy forum?

Gość może i się zdarza takie coś
dla mnie to za wcześnie, może to normalne, jak kobieta ma 30 lat, ale nie jak ma 20 lat, młoda dziewczyna w wieku 20 lat powinna być porządniejsza

Gość wkurzona_na_maxa
pozostali, jestescie dorosli...co za roznica....dorosle zycie polega na tym, ze ma sie te przyjemnosc, ze mozna bezkarnie uprawiac seks....jesli bylo dobrze, jesli was to do siebie zblizylo nie widze problemu

Gość somebody***
czemu mam pytac? Ja juz to zrobilam. Czasu nie cofnę. Nie zaluję i chętnie zrobię to z nim jeszcze wiele razy:P Chcę tylko znac opinię innych osob. Do tej pory zylam inaczej. mialam zasady ktorych sie trzymalam .Z poprzednim chlopakiem poszlam do lozka po 9mies znajomosci.

korzysci..;) nie spi z inna bo spi ze mna.- czytaj wykosilam inne bedzie sie ze mna komunikowal;) jak pojedzie gdzies ja z nim;) dlugo by pisac;) a patrzac na dzieisjsza mlodziez 20 lat to dzieci;) jesccze..

no wlasnie, to dzieci. dziewczyna, ktora za szybko daje dupy to szmata

Gość jjua
z tym po miesiacu, z tamtym po miesiacu.... bo zawsze bede myslala ze to milosc.. W koncu zostaen dziwka.

skoro dalas po miesiacu, to wczesniej napewno mialas wiecej niz 1 partnera

Gość somebody***
wczesniej mialam tylko jednego

Gość emphetepe
no dobra..jestem szmata..bo poszłam z chłopakiem po 1 miesiacu bycia razem...i jestesmy ze soba juz ponad rok...jestem szmata..choc go nie zdradzam , nie puszczałam sie nigdy i nie sypiałam z innymi..a ponadto byłam juz zakochana decydujac sie na pierwszy raz z nim...:o przegrałam zycie? hahah..chcielibyście :P

Gość emphetepe
aa..i nie miałam wczesniej żadnego partnera...dlazcego wy ludzie tak uogolniacie i myslicie stereotypowo..otórzcie umysły..bo xle będzie z Wami....

no moze nie, ale tylko wtedy gdy juz wtedy byla milosc. dziewczyna, ktora idzie do lozka zanim nastapi milosc to szmata. seks porzadna dziewczyna uprawia dopiero gdy jest milosc

Każdy zwiazek ma swój indywidualny rytm w jakim sie rozwija. W jednym pora na seks przychodzi po tygodniu, w innym po miesiącu, a w jeszcze innym po roku. Ważne jest, nie kiedy, ale czy obie strony tego chciały i czy były do tego dojrzałe.

Gość somebody***
czy trzeba kochac czy zakochanie wystarczy?

no powinno sie kochac. seks musi byc z milosci

Gość croooooomaniaczkaaaa
ja tam bym nie poszla...beznadzieja tak szybko..

Gość emphetepe
szmata jest ta kobieta, która uprawia seks z wieloma facetami, nie znajac ich, czerpie z tego jedynie korzysci fizyczne a Oni jako osoby sie dla niej nie licza, która lata 'z kwiatka na kwiatek' i rozkłąda nogi przezd kim popadnie..lub zdradza swojego partnera...

Gość dxxxz
Lepiej isc po nawet po tygodniu i byc z nim rok, niz chodzic po miesiacu, ale co chwila zmieniac partnera. W pierwszym przypadku jest jeden facet, a w drugim - 12. Wiec co z tego, ze ta druga idzie pozniej? Wniosek chyba prosty.

miesiac to nie tak zle, ale po tygodniu, albo na pierwszej randce to dziwkarstwo. szmata to kazda kobieta, ktora uprawia seks bez milosci

Gość poisooon
Ja z moim poszłam do łóżka po tygodniu bycia razem. Jesteśmy 2 lata razem.