Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po.marańcz

facet siedzący na kafeterii

Polecane posty

eee, nie mam rodziny w Monachium, pomyłka :) croooooomaniaczkaaaa - dobra to poważnie teraz - co chcesz wiedzieć :)

Gość croooooomaniaczkaaaa
no chcem wiedziec czy Ci sie poodoba i jak z jezykiem czyli po jakim czasie jak dobrze mowisz?:)

nie podoba mi się tu :) niemiecki znam na poziomie średnim, wystarczy do codziennych czynności aczkolwiek codziennie się uczę ... no może nie codziennie bo mi się nie chce :classic_cool: jak się trzeba z kimś mocniej dogadać, wystarczy angielski.

dlaczego Ci sie nie podobaa????????????serio??

wiekszosc facetow tutaj wpisuje sie jako faceci, ale czesc wpisuje jako kobiety, tzn 80% babskich wpisow to w rzeczywistosci faceci, czyli w sumie to jest meskie forum

anrufen - czasownik rozdzielnie złożony oznaczający telefonowanie (dzwoni tutaj się dzwonkami :) a nie podoba mi się Austriacy mają nawalone pod sufitem, miasto jako miasto jest OK ale ludzi bym wymienił :)

ale mowisz o samych austriakach?czy tez o obcokrajowcach?bo wiesz wiadomo ze austriacy sa troche wkurzeni ze jest duzo "obcych" i dlatego..tzn chodzi Ci o to ze sa oni czasem nieprzyjemni tak?czy jak?chodzi mi o to co masz do tych ludzi..czy sa nieprzyjemni,chamscy czy jak:)sorki ze tak Cie mecze ale to wazne dla mnie:)

nie generalizując - to czy Austriak jest chamski albo niemiły zależy od ludzia :) są mili aż do przesady a są też faszyści, którym brakuję tylko legitymy NSDAP. A co do imigrantów to masz rację - we Wiedniu jest za ogromna ilość Turków i Jugoli. Praktycznie całe dzielnice. Nie tworzą się co prawda takie enklawy jak w Niemczech ale dają o sobie znać.

turcy sa wkurzajacy jugoli mozna llubic bo kultura podobna do nas-slowianska chociaz mentalnosc wiadomo ze sie rozni..czyli chodzilo Ci tylko o austryjakow ze czasem potrafia byc chamsy tak?

austriacy z wiednia to snoby , przynajmniej tak powiedzial mi pewien wiedenczyk, nic na to nie poradzicie

Oczywiście, że są też chamscy i zarozumiali. Polacy też tacy się zdarzają. To nie jest jakaś narodowa przypadłość :)

nie no bo napisales ze ludzi bys wymienil wiec probuje sie dowiedziec ktorych dokladnie?czy austriakow czy w ogole obcokrajowcow tez?i dlaczego...o to mi chodzi:):)

a wez pierdoly gadasz juz rzeczywiscie:D dobranoc:)