Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

convallia

praca w solarium

Polecane posty

Czy ktoras tu z obecnych pan pracuje w solarium i moglaby mi tak pokrotce napisac na czym ta praca polega? Jakie jest wynagrodzenie? Otrzymalam niedawno propozycje pracy wlasnie w solarium, by sobie troche dorobic, stad moja prosba :)

Intrygantka jak to widze co dzien cyce sztucznie wytapetowanych kobiet....???? Mozesz jasniej??? :)

Gość Intrygantka
no a co po polsku nie mówisz?

No widocznie nie mowie, bo cie nie rozumiem, to wchodzisz z nimi do kabiny, skoro piszesz ze widzisz ich cycki??

Gość mnm
Praca ta polega na tym ze bedziesz pewnie pytala pania na ile minut chce wejsc i bedziesz doradzala czy tyle minut ile chce jest odpowiedni dla jej skory czy lepiej mniej lub wiecej.Cy sie juz opalala czy to pierwszy raz,bedziesz polecala im preparaty do zakupienia u was przed i po opalaniu,bedziesz tlumaczyla jak dziala solarium tym co przyszli pierwszy raz oraz wycierala po nich lozko specjalnym plynem.Poza tym to bedziesz przyjmowala kase i pewnie strasznie sie nudzila ale zakres Twoich obowiazkow ustali pracodawca.Ciekawa jestem tylko co do pensji.1200 na reke za prace w solarium?To calkiem sporo

Gość Intrygantka
jakiej kabiny, u nas się panny rozbierają przy personelu, faceci tylko mają parawan, bo czego się wstydzić? ja baba i ona baba?

Gość mnm
Co takiego?Parawan?Rozbieraja sie przy personelu?To gdzie ty dziewczyno pracujesz? w burdelu?Co to za solarium ?w zyciu bym do takiego nie poszla.

Hmm.. to to salrium to chyba na jakies wsi zabitej deskami...bo w kazdym normalnym solarium sa odrebne kabiny

Gość Intrygantka
w naszej miejscowości nikt nikomu łachy nie robi, jak się nie podoba w naszym solarium to wypad i po sprawie, tu jest i tak jedno, kiedyś babka mi marudziła czy może się odwrócić podczas przebierania, wygoniłam ją nawet nie zdążyła biustonosza ubrać tak ją zwymyślałam!

Gość mnm
Ty chyba zartujesz!To co piszesz jest po prostu nie do przyjecia.To chyba jest naprawde na jakiejs wsi zabitej dechami bo ja pracowalam w Warszawie a tam jest tyle solariow ze kazdy sie bije o klientow.ja bym w zyciu do takiego solarium w jakim pracujesz drugi raz nie poszla a poza tym zycze powodzenia,bo niedlugo stracicie klientow chyba ze waszymi klientami sa same zdziry i alfonsi.Powodzenia

Gość mnm
Convalio ja pracowala w solarium a wlasciewie w gabinecie kosmetycznym w ktorym bylo solarim i praca polega na tym co Ci napisalam.Wybor nalezy do Ciebie.Pozdrawiam

Gość Intrygantka
nie robie se jaj, poprostu jak ktoś przychodzi do mnie do solarium i go wpuszczam to niech szanuje zasady a nie, jakieś wygody chce, może niedługo jeszcze basen z sauną se zażyczą, trzeba tempić chamstwo!

Gość Agnieszka tutaj mieszka
to okropne co piszesz, jak możesz tak traktować klientów?