Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi tak bardzo.......

Tak mi źle........

Polecane posty

:(:(:( I nie ma mnie kto pocieszyć,nawet przyjaciółka mnie nie rozumie i mnie olała :( Mam doła na maks i nie chce mi się zyć :( Znacie może jakiś śmieszny diwcip czy coś....Może chociaż na chwilę pomoże... :(

Gość kamien i aksamit
jak chcesz to poczytaj sobie moj topik, to moze Ci ulzy mala mi tam nie zalezy, moze sie lepiej poczujesz jak zobaczysz, ze ktos tez ma czasami do de :)

Gość Pocieszyciell
znam: raz się p-i-z-d-a zwierza d-u-p-i-e, nie możemy już żyć w kupie, ty pierdzisz, hałasujesz, moim c-h-u-j-o-m humor psujesz! na to d-u-p-a obrażona, oty p-i-z-d-o pierdolona, ciebie j-e-b-i-ą tobie płacą a mnie kopią nie wiem za co

Gość kamien i aksamit
ja juz lece spac, bo znow sie rozpeta dyskusja wokolo moich smutow, ale pomysl sobie,ze swieta to taki okres ze udziom spada nastroj jesli oczywiscie wierzyc statystykom, wiec nie jestes jedyna🌻

Gość Ignacy Bazantowski
no dobra kolezanko ale kogo to wszystko obchodzi?

ej ty bażantowski przestań śmierdzieć, wystarczająco już naśmierdziałeś!

Gość Tak mi źle ...
Tak mi źle tak mi źle tak mi szaro Każdy dzień ciągnie się jak makaron Wtedy był wiatr i mgła porcja mżawki Zmokłaś ty, zmokłem ja, zmokły na drzewach kawki Zmokły pończochy dwie typu ye-ye Nie mój cud - Beatles-but się rozkleił A najgorsze chyba że, starzy nie puszczą więcej cię Tak mi źle, tak mi źle, tak mi źle Tak mi źle Tak mi źle, tak mi źle, tak mi łyso Szary jest kot i pies, szare dni są W szkole znów sporo luf z roli stonki Jeden szewc - ten co wiesz - robi już Rollingstonki Tylko ty jesteś wciąż tak daleko Katar skróć, szybciej wróć, wróć bo czekam Znajdziesz mnie tam gdzie wiesz, znajdziesz mnie zawsze jeśli chcesz, Tylko wróć, znajdziesz mnie jeśli chcesz... Jeśli chcesz... Tak mi źle tak mi źle tak mi źle ...