Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalapampalinka

samotność na włąsne życzenie

Polecane posty

Gość lalapampalinka

Święta...koniec roku, Sylwester... A ja jestem znów sama, w moim życiu przez kolejny rok nic się nie zmieniło... A byłam taka pełna nadziei, ba nawet przeświadczona, że poprzednia Wigilia jest ostatnią smutną, bez tego kogoś najważniejszego w moim życiu. Znowu zaprzepaściłam szanse, znowu los ze mnie zakpił, znowu miałam pecha...nieważne, czy winę zrzucę na siebie czy na innych, fakt pozostaje faktem: jestem dalej sama. Owszem, miałam adoratorów, chodziłam na randki, bawiłam się. Owszem, wybrzydzałam. Owszem, miałam przygodę z playboyem, który nie chciał zobowiązań i którego nie kochałam. Czekałam na Ciebie cały rok, wróciłeś...Kocham Cię dalej ale jestem dla Ciebie tylko przytulanką. Przesyłasz mi świątecznego całusa i piszesz,że odezwiesz się po nowym roku...jesteś u rodziców. Jasne...myślałam, że stać Cię na więcej...

Gość lalapampalinka
tak, życie...:O

Gość lalapampalinka
bo kocham...bo po tak długim czasie wystarczyło jego spojrzenie, głos, dotyk, żeby wszystko wróciło...

Gość lalapampalinka
miałam wrażenie jak byśmy rozstali sie wczoraj...

Gość lalapampalinka
czasem jak ludzie są razem, bardzo blisko, to oddają całych siebie, oboje...wtedy jest ta magia i to się czuje...

Gość dejot
a pomyslalas o facetach ktorych odrzucilas i zranilas ? widocznie zaslugujesz na taki los

Gość lalapampalinka
zraniłabym kogoś umyślnie, gdybym bawiła się ich uczuciami..nigdy tego nie robiłam...zawsze w porę kończyłam znajomość, możliwie jak najłagodniej tłumacząc...i wcale to mnie nie bawiło.

Zemsta---bzdury takie jest zycie raz sie jest szczesliwym innym nie:(Akurat teraz jestem nieszczesliwa,ale czy dlatego ze raniłam kiedys?wątpie.Wole myslec ze najlepsze przede mną...tak łatwiej zasypiać.

Gość oferma
wysysałaś krew ze swoich nieszczęsnych ofiar i jeszcze twierdzisz że nikogo nie zraniłaś. no co za hipokryzja :D

Gość dejot
danie kosza jest zranieniem...ale co wy o tym wiecie nie ? wam sie wydaje ze dla faceta to norma...

Gość oferma
dejot, co ty taki delikatny jesteś? wszyscy muszą cię kochać czy jak?

Gość lalapampalinka
raz ranią nas, innym razem my ranimy...ale nikt nie powinien tego robić naumyślnie, z premedytacją, bo to byłoby wstrętne i podłe.

Gość dejot
ja nie jestem delikatny...kobiety mnie tego nauczyly :) Ze jak masz miekkie serce musisz miec twarda dupe.... :) Dlaczego to wy zawsze chcecie rozdawac karty co ?

Gość lalapampalinka
więc kobieta nie powinna dawac kosz i być z facetem z litości, aby go nie zranić? Tak sie nie da...tam gdzie w gre wchodza uczucia, pojawia sie też czasem żali i cierpienie.

Gość autorko a ile masz lat
??? 22-24????

ranimy sie wzajemnie bo na tym polega nasze zycie.. porozmawiajcie z osoba starsza.. dlaczego jest w niej taki spokoj... bo przecierpiala swoje.. cierpienie uczy nas pokory... pokora madrosci a madrosc spokoju ducha...

Gość lalapampalinka
Jarek-84 ----> miło, że chociaż sobie nos dzieki mnie przeczyścisz;)

Gość smutne to i przykre
przez takie glupie idiotki co sa na jedno pstrykniecie bylego odechciewa mi sie czegokolwiek z kobietami robic

Gość lalapampalinka
a co tu wiek ma do rzeczy? Jestem młoda, więc żyje złudzeniami i jestem naiwna?

Gość lalapampalinka
raczej nie jedno pstryknięcie...raczej wiele prób spotkania sie ze mną...

Gość lalapampalinka
Jarek-84 ----> czuje sie pocieszona:)

Gość smutne to i przykre
nie wazne ile razy musial pstryknac....pokazalas ze moze cie miec kiedy chce...dlatego nigdy nie bedzie cie szanowal