Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalapampalinka

samotność na włąsne życzenie

Polecane posty

Gość autorko a ile masz lat
nie, ppo prostu mnie to ciekawi. bo myslę, ze masz tyle, ile napisałam i niepotrzebnie narzekasz, bo świąt na pewno nie spędzasz SAMA tylko z rodziną, z innymi ludźmi gdybyś się natyrała przy przygotowywaniu żarcia na święta, już byś spała;) pewnie mama robi wigilię, a z chłopakiem i tak byś nie spędzała świąt, bo on tez by miał rodzinę...

lalapampalinka - taka moja rola na tym forum, za to mi płacą tak między innymi. Tylko nie wszyscy dostrzegają me dobre intencje, ale to akurat w większości buraki :)

Gość lalapampalinka
smutne to i przykre----> oczywiście, faceci szanuja tylko te kobiety, które zawsze im robia łaskę, każą skomlec i wciąż boli je głowa... Spotkałam sie z nim, bo chciałam. To była moja decyzja i nie żałuje.

to, że spałaś z byłym to akurat nic dobrego nawet facet, który kocha zmienia się, jeżeli wie, że może dostać cię kiedy chce i to najmniejszym kosztem- nawet nie będąc z tobą.

Gość oferma
kolega smutne to i przykre też widzę nie jest rozrywany przez płeć piękną :) witamy w klubie.

Gość lalapampalinka
autorko a ile masz lat----> masz rację, święta spędzę z rodziną. Co do tyrania: kleiłam uszka;)

Gość lalapampalinka
spałam z nim, bo nas wzięło, spontan...a jeśli od tego zależy, że do mnie nie wróci....to widocznie to nie ten.

Gość lalapampalinka
Jarek-84----> mogę co najwyżej rozważyć wytarganie Cie porzadnie za uszy:P

wiesz, teraz odnoszę wrażenie, ze jednak bliżej Ci do 19 lat:D To klej te uszka, a zanim się weźmiesz za facetów, najpierw naucz się gotować, bo rozkładać nogi, to każdy potrafi🖐️

ja nie wiem co niektorym kobieta sie przysnilo ze seks.. wspoldziala jakos z szacunkiem... jedno od drugiego jest niezalezne.. kiedys bylem z kobieta z ktora w lozku czulem sie bardzo dobrze.. i to byl jej duzy plus... ale odszedlem mimo to.. bo nie moglem zniesc jej innych cech... szacunek jest zalezny od tego jak ktos zostal wychowany...

Gość lalapampalinka
jasne...kobieta powinna się szanować i choćby nie wiem jaka miała ochotę kochać się z facetem, którego kocha, to nie może dopóki on jej sie nie zadeklaruje. Tylko, że ja zrobiłam to świadomie, nie żałuję i gdyby można było cofnąć czas....zrobiłabym to samo. Trudno, jestem głupia i niemoralna i takim postępowaniem nie zatrzymam faceta.

to po co wybirasz droge pod górkę .... jak pod górkę się nie da to ...może z górki się da ;)

Gość niniusia
Jarek-to Tobie za bycie tutaj płacą?

Gość no ale chodzi o to
ż ejak facet widzi, że ona mu daje dupy, na każde jego zawołanie, to po prostu będzie z tego korzystał. Skoro już sami faceci przyznają, że tak działaja, to chyba coś w tym jest?:O Poza tym faceci nawet na tym forum piszą ciągle, że na żonę tylko porządna, a do ruchania takie, co szeroko się rozkładają. Moim zdaniem faceci nie wiedzą, co to szacunek do samych sieie. Tym bardziej do innych. A ty sprzedawco chyba nie rozumiesz, o czym mowa. Co ma wspólnego twoja historyjka z szacunkiem do kobiet???? Gdyby cie ta dziewczyna irytowała, ale przychodziłbyś do niej, zeby popieprzyć, a ona by sie rozkładała za każdym razem, nadal bys miał doi niej taki szacunek i pomyślałabyś sobie, ze może faktycznie powinniście być razem, bo wam dobrze?:D

Gość no ale chodzi o to
dobra, chciałas, to się z nim przespałaś, ale nie dziw się, ze jak masz przygody z "playboyami" i z byłym, to sobie nie znajdziesz porządnego faceta:) W tak młodym wieku faceci zazwyczaj szukają kogoś bez przebiegu na koncie. Chyba, ze chcą podupczyć, wtedy im wszystko jedno. Poza tym nie łudź się, że twój były do ciebie wróci. Spałaś z kimś, kogo może ty kochasz, ale on ciebie nie. I seks tego nie zmieni, wręcz przeciwnie. facet, który nie kocha, jak zdobędzie, nie ma już nic do odkrycia w kobiecie i szuka nowej.

Gość niniusia
no to zyskałeś w moich oczach

Gość niniusia
tajemnicą jest na czym Twoja praca polega?...

mylisz pojecia szacunku... to co ja niby szanuje matke... osoby starsze.. czy szefa za ze qwa ze mna nie sypiaja ??? toc to czysty idiotyzm... prostytutka to zawod a kur... to sposob bycia... nie wiarze sie z takimi kobietami nie dlatego ze by chcialy zawsze uprawiac ze mna seks.. tylko dlatego ze maja taki charakter.. a nie inny i przewaznie nie moga mnie soba zainteresowac... kiedy kobieta wykorzystuje seks jako karte przetargowa jest dla mnie zaklamana i tez bedzie skreslona..

Gość no ale chodzi o to
na niczym, na pewno jest bezrobotnym studenciakiem albo jakimś specem z kasy w biedronce:O Tutaj nawet moderatorom nie płacą, wiec sie nie podniecają, kobieto:O]🖐️

Gość niniusia
tylko spytałam,zawsze można nie odpowiedzieć...a co do fajnych dziewczyn...są takie,tylko źle szukacie...robicie podstawowe błędy

Gość no ale chodzi o to
No właśnie, leszczyku, więc wczuj się w sytuację faceta tej dziewczyny, która założyła topik: zostawiłeś laskę, minął rok, ona się z tobą iwdzi i pouszcza szpary, a ty znowu sobie wyjeżdżasz i masz ją gdzieś. Z jakichś powodów ją zostawiłeś, nie? I co myślisz o kimś, kto wie, ż ego nie kochasz, ale udaje, ze jestem inaczej, bo on kocha i nadal będzie uprawiał seks "z miłości" przy nadarzającej się okazji????:O To bardziej żałosne niż seks z byle kim, dla sportu:O

Gość lalapampalinka
jeżeli facet nie kocha to nie zamierzam go rozkochiwać na "brak dawania". Nie planowałam seksu ale nie żałuję, górę wzięły emocje, koniec strachu o niego, że zginie na misji, że już go nie zobaczę... Nie żałuję, byłam z nim najbliżej jak kobieta może byc z mężczyzna...i nawet jeśli to pożegnanie, to najpiękniejsze:).

Gość no ale chodzi o to
no i ok, tylko nie licz na to, że to coś zmieni tylko tyle a pretensje miej do siebie i nie narzekaj, że jesteś sama, ze samotne święta itd., bo mieszkasz z rodzicami, nie musisz pracowac pewnie, nie musisz sama się utrzymywać, nie musisz nic robić oprócz sklejenia kilku pierogów, a narzekasz, ze jesteś sama:O Jak się wyprowadzisz, nie będziesz mieć nikogo o i będziesz siedzieć w wigilię SAMA, t wtedy będą to samotne święta, na razie to święta rozkapryszonej nastolatki:O

Gość lalapampalinka
on wcale nie dał mi kosza...to ja nie chciałam sie spotykać. Ktos nam zrobił świństwo i nas poróżnił...Skomplikowana historia...