Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZOKU DOZNALAMMM

CZY DZIEWCZYNA NA FOCIE WYGLĄDA WAG WAS JAK ANOREKTYCZKA?

Polecane posty

Gość Hottie
ja: wzrost: 159 waga: 42 biust: 81 talia: 55-56 (zalezy od okresu) pupa: 81 biceps: 23 udo najszersze: 44 udo w srodku: 38 lydka: 28 i jestem z tego zadowolona ;) mozecie sobie mowic ze anoreksja ;P

Gość bzium zacznij jesc
HOTTIE MATKO IDZ STAD BO TY POWINNAS LEZEC W SZPITALU ..JESTES ANOREKTYCZKA CZY CHCESZ CZY NIE,.

Gość katai
ludzie, zrozumcie ze anoreksja to choproba PSYCHICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie kazda chuda dziewczyna ma anoreksje, i nie kazda anorektyczka musi byc wychudzona! ja pierdole, jestescie zalosni. kiedys tu na kafe bylo fajnie. teraz sa tu same zazdrosne grube baby :/

katai- Amen! ps. jedyne co bym w sobie zmienila to biust... moglby byc wiekszy :P

Gość Hottie
no jasne ;) anorektyczka ktora codziennie zjada tyle co odchudzajace sie tu przez tydzien ;P dzisiaj nie zjadlam rano kanapek z miesem i juz mi slabo szczerze mowiac.. ale post to post. poszukam lepszego ale narazie znalazlam takie zdjecie: http://img81.imageshack.us/img81/9680/picture15yd3.png

Gość mlode cialko
Ta laska jest niby anorektyczka?Zartujesz.Normalnie wyglada-a przez to poze dodatkowo jakby miala krzywe nogi.Ale jest to normalna dziewczyna.

Gość ale laska
Hottie jesteś boska *_*

Hottie- to twoja fota?? super! ale wiesz, ze zaraz poleca jakies wredne komenty... w sumie mam podobna figure, tylko wyzsza jestem :)

Gość gsdgshaHJN
hottie - jestes modelka? bo ta fotke widzialam juz kiedys w necie. wiec, albo cos sciemniasz, albo faktycznie zajmujesz sie modelingiem.

Gość bzium zacznij jesc
ale sie nabralyscie.dala wam panna fotke jakiejs babki ..buhaha a nie swoją .

Gość może i ściema
ale napewno spooro zgrabniejsza niż Ty ze swoją 'zdrową wagą'

Gość Hottie
moge wam dac 50 innych ;P mozna powiedziec ze wystepuje na zdjeciach bo moj facet jest fotografem ;P

Gość bzium zacznij jesc
nie klam hottie .nie wierze ze taka laska z ciebie i ze tak wygladasz.. to jakaś topmodelka na bank

Gość Hottie

Gość bzium zacznij jesc
jak widze laska na tej focie to nigdy nie uwierze ze to ty która masz takie anorektyczne wymiary laska jest szczupla ale nie wychudzona jak twoje wymiarki.. szok..to niemozliwe..to fotomodelka na 100 procent.nie wierzcie dziewczyny tej calej hattie.

Gość bzium zacznij jesc
masakra //to naprawde prawda....o mamo... co ty robisz ze masz takie cialo....nie widac kosci ani nic..widac ze chuda jestes ale ładnie sprezysta i zdrowa skóra ..ani sladu choroby..nie kapuje..co robisz ze tak wygladasz...

Gość JA CIE PITOLE ALE LACHA
Czy ty jesteś modelką ? Ile masz lat?

Gość super nogi masz hottie

No wlasnie! Cyferki to nie wszystko! Zrozumcie to raz a dobrze.. Hottie- bardzo ladne fotki! :)

Gość Hottie
dzieki ;) tylko ja zawsze na zdjeciach glupie miny robie ;P ale ten moj sie uparl no wiec mu pozuje .. szczerze to wole sie na zywo ;p

JESTES FOTOMODELKĄ TAK?

Gość Hottie
bzium zacznij jesc - ani sladu choroby bo nie jestem na nic chora. proste ;P

Gość Hottie
nie jestem fotomodelka, to moj chlopak jest na asp ;P fotografia. i mi robi zdjecia. ale nie wiaze z tym przyszlosci ani nie pracuje za pieniadze ;P zreszta pewnie wydziwiam, ale mi sie te zdjecia na ogol nie podobaja ;P

Ale czemu nie startujesz w castingach na fotomodelke ?tam wzrost sie nie liczy jak w modelingu wybiegowym tylko cialo i twarz. Dziewczyno masz idealne ciało A ile lat masz?Więcej niż 17?

Gość Hottie
mam 20 niedlugo. wzrost jest tylko nizszy niz na modelke, ale nadal wymagaja 165. zreszta nie wiem czy przed kims obcym bym umiala pozowac.. ale dziekuje :) w kazdym razie, chcialam pokazac ze nie zawsze dziewczyny o niskich wymiarach wygladaja jak kosciotrupy. i pewnie wszystkie inne laski co pisaly ze sa szczuple sie zgodza, a na pewno kazda w dobrym obiektywie by wygladala swietnie

Bzium! kobieto nie słuchaj pitolenia zazdrośnic!! ja mam wymiarki identiko i wczoraj np usłyszałam na imprezie ,że swietnie wyglądam, wysportowana i ciało super! i to od facetów. a jak wiadomo faceci wychudzonych nie lubią! takie wymiary to wymiary modelki z lat 90-tych czyli cindy craford itp. do tego co jest teraz modne - czyli rozmiaru 0 SPRO NAM BRAKUJE. POPROSTU JESTES SMUKŁA LACHA!!!:D PS. I TEZ WIECZNIE NA KAFE KTOS SIE DO MNIE DOPIEPRZA ZE JESTEM ANOREKTYCZKĄ. SMIECH NA SALI!!

FatCat Sloneczko, ja sie naprawde nie przejmuje :) Nawet sie wzruszylam ile tu bylo gadania na moj temat mimo ze sam topik dotyczyl czegos (kogos) zupelnie innego. Oczywiscie ze mamy piekne wymiary, wiem jak patrza na mnie faceci.. Niejeden komplement w zyciu uslyszalam, zreszta nie tylko od facetow :) zdazaja sie niezazdrosne kobietki. Spadam juz w koncu z tego forum, czas sie do wigilii szykowac! Buziaki i SMACZNEGO :D