Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No taaaak

Te święta będą okrutne

Polecane posty

Gość No taaaak

Czy zdarzylo sie Wam zauroczyc po kilku tygodniach znajomosci? Mis ie zdarzylo teraz chociaz juz stara krowa ze mnie. Wlasnie mnie zostawil ten ktos z powodu swoich problemow o ktorych tu nie chce pisac. Mam dola, zanim sie ogarne to cale swieta bede przezywac i nie beda one wesole :( A tak na nie czekalam, mialy byc 1 raz od 4 lat szczesliwe:( Czemu ja mam takiego pecha? Nie dosc, ze spedzam je bez rodziny to zawsze ktos mi jeszcze bardziej je zniszczy:(

Gość wiesz co-zalosna jestes..
CZY ty wiecz co znaczy BOZE NARODZENIE ???? to czas RODZINNY ale przedwzystkim czas zadumy i nad swoim zyciem i tym co oznacza narodzienie malego Jezuska..!!!! To jego narodzenie dalo nam tak wiele !!! i to z nim powinas byc blisko myslami,cieszyc sie pasterka,wigilia w gronie rodzinnym a ty co?? 😡uzalasz sie nad soba i robisz tragedie bo jakis kolo cie rzucil!!! ZAJMIJ SIE CZYMS!! momoz matce w przygotowaniach-posprzataj-IDZ DO SPOWIEDZI-bo napewno mas zsie z czego spowidac!!! a nie zrzedz tu bo to bezcelowe!!!!!😠 skoro twoje szczescie zalezne jest od obecnosci drugiego czlowieka-faceta -ktory i tak cie zlal-to ty chyba nie jests zadna katoliczka!! PUKNIJ SIE W GLOWE PUSTAKU!!:O :(

Gość No taaaak
wiesz co-zalosna jestes.. a Ty mi possij berło :o

Gość No taaaak
wiesz co - widze chyba nie umiesz czytac!!! Nie spedzam swiat z rodzina! Nie mam praktycznie nikogo wiec idz lepiej matce sama pomoz i nie pisz slepoto pierdol.

Gość CVI. . .
Wiesz co-zalosna jestes

Gość żałosni to są
Ci pseudokatolicy. Co niby sa bardzo religijni a do ludzi rzucają takimi tekstami, ze odechciewa się dyskutowac. Tego was Jezus uczy ?