Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna krytykanta

moj facet ciagle krytykuje moj styl

Polecane posty

nie robi tego w perfidny sposob, ale delikatnie lub czasem wprost mowi mi,ze nie podoba mu sie moj styl ubierania. dodam tylko,ze ja wole dobre ciuchy,ale powiedzilabym raczej grzeczne i skromne, choc na pewno nie uwazam sie z typ szarej myszki. On natomiast "widzialby " mnie w stylu ala Doda co z kolei mnie odrzuca. W pierszy dzien swiat mamy isc razem na impreze,a ja juz sie martwie, bo wiem, ze znowu nie uda mi sie mu "dogodzic"

niepowazny facet ]jak chce miec dode( swoja droga szczyt kiczu i plugastwa) to po co bral sie za normalan dziewczyne? i bedziesz sie tym przejmowac? a co do Twojego zachownia to tez widzialaby chetnie u Ciebie dodowe kelementy???? :o

Gość smutna w święta
Jak mu się nie podoba, to droga wolna. Przecież nie ma obowiązku być z Toba, jesli woli Dode. :O Masakra. Dla kogo Ty właściwie zyjesz? Dla siebie, czy dla niego? Najwazniejsze to zyć w zgodzie z sobą. bo cała reszta nie jest constans.

Nie przejmuj się jego krytyką :) Zapytaj wprost: dlaczego nie ubiera się w stylu Chaplina ? ;) A tak naprawdę, skoro lubi styl Dody, to ma paskudny gust :D 🖐️

Gość Ratallo
najwaniejsze, że nie krytykuje cię w seksie !

Gość u mnie podobnie jest
też chetnie widzialby mnie w tipsach, zlotych paskach, bransoletkach, niniówach ledwo zakrywających pupe i takich tam tandetnych rzeczach a to kompletnie nie mój styl wybieram ciuchy ladne i dobre jakościowo i jestem raczej oszczedna w ozdobach, wole jeden gustowny pierścionek niż na wszystkich palcach badziewie co z tymi facetami sie porobilo , że tylko wtedy jak sie wyglada jak klon dody to sie jest ubranym na wyjście

jest to bardzo przykre i wkurzajce, kiedy kupie sobie fajne skorzane kozaki na ladnym wysokim obcasie z okraglym noskiem,a moja facet ogolada sie za stadionowymi koazkami z czubem i wiszacymi po bokach lancuszkami, taki przyklad, zeby uwidocznic wam o jakie rzeczy chodzi:)

Gość byłam po czarnym nickiem
kretyn z twojego faceta jak można mówić lasce aby ubierała się jak doda

Gość candywoman
ile twój chłopak ma lat? bo nie wierzę, że więcej niż 16:O dzieki Bogu, mojemu chłopakowi podoba sie mój styl, a ubieram sie podobnie do ciebie ładne, dobre jakościowo, klasyczne ubrania, buty i dodatki nawet na imprezach wygladam klasycznie, mimo tego, ze pozwalam sobie wtedy na dekolty czy krótsze spódniczki nie daj się przerobić na cekinowatą lalkę Barbie tylko trzymaj się swojego stylu

Gość no jakbym swojego słyszała
tez ze mu sie Doda podoba ale to przykre bo ja sie wole ubierac z klasą a ze pracuje w sądzie to tez nie moge sie ubierac jak dziwka za przeproszeniem czasami lubie ubrac sie bardziej ekstrawagancko ale np jak ide na impreze a i wtedy głupio sie czuje bo raz koles do mnie podszedł i sie zapytał ile biore za numerek :(

Gość byłam po czarnym nickiem
chyba ja bym zmieniła no chamskie coś takiego

Gość taka jedna diablica
jacusiu ciebie to chyba każda wymienia co?

Gość no jakbym swojego słyszała
mój facet uwielbia jak sie inni za mną oglądają a mnie to peszy bo nie wiem co on mysli...on sie wtedy czuje jak paw ze ze mną jest... kiedys mi powiedział, ze jakbym sie ubierała jak Doda to zaraz byłoby koło mnie 1000 facetów ....

Gość taka jedna diablica
to co się czepiasz laski palancie

Gość ja mam tak samo jak ty
a co z facetem ? co jacuniu może byc brzydki i obleśny ale musi mieć super laskę co?

Gość czyli co bo już nie wiem
zadbany czyli jaki acha sam laluś wystarczy i pewnie żeby kobieta robiła na niego i na to wszystko na całe jego lalusiowanie

Gość czyli co bo już nie wiem
laska ala doda standardowa blachara jacusiu nie masz gustu i żałosny jesteś smutne to

Gość masz za faceta jakiegos dupka
ja bym nie mogła byc z takim kolesiem