Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna krytykanta

moj facet ciagle krytykuje moj styl

Polecane posty

Gość masz za faceta jakiegos dupka
ale blachara nie jest ładna bo jest sztuczna np. ładna jest demi moor albo halle bery ale nie doda litości która sobie doprawiła sylikony i ma tak krzywe i krótkie nogi że matko boska

Gość to zmien faceta
albo styl, a nie sie tu zalisz

Gość co z tym fantem zrobić
a ty jaki masz typ urody jesli lubisz manekiny z plastiku i na dodatek z krzywymi nogami

Gość to ja tezzzzzzz
to dlaczego krytykujecie faceta jak sie ubiera co ? facet sie ubiera dla siebie a nie dla was wiec ich nie krytykujcie bo same wygladacie ponizej przecietnej

Gość A.P.
dziewczyny z kim wy jesteście??!! A ja poźniej sie dziwie, że sliczne ..swietnie ubrane dziewczyny chodzą po miescie z facetami którzy własnie najlepiej pasowali by do Dody tandeciary ;] Ja na przykład uważam ze te wszystkie brylanciki, tanie swiecidełka wyglądają przeokropnie ...za to kiedy widze dziewczyne ubraną hmm jak to nazwać ...właśnie tak klasycznie (np. czarny płaszcz, czarne kozaki etc) to od razu mam ochote ją poznać :D dobra nie rozpisuje sie ;) Ale tych facetów zmiencie ;) bo po co macie wyglądać fatalnie, tandetnie jak pierwsze lepsze d*** z ulicy? :/

Gość knedliczek
do sypialni sie ubieraj tak jak on lubi a na miasto wychodz tak jak ty chcesz :)

\"też chetnie widzialby mnie w tipsach, zlotych paskach, bransoletkach, niniówach ledwo zakrywających pupe i takich tam tandetnych rzeczach\" Mój ma właśnie na odwrót, jak chce założyć za krótką spódniczkę to mam iśc 100 metrów za nim :/ Choćby ostatnio miałam taką sytuację, chciałam wprawdzie założyć taki długi sweter, który miał robić za sukienkę :P Pamiętam, jak mój chłopak nigdy nie lubił jak się ubieram cała na czarno jak metalówka :) Za to zawsze mu się podobało jak jestem ubrana cała na biało :/ Ale gdyby Doda miała robić mi za wzór w jego oczach, to nie wiem jak to się stało, że razem jesteśmy :P Moim zdaniem ona jest bardzo ładna, ale własnie okropnie się ubiera, ale cóz, jakby się ubierała z klasą, to by na pewno nie zrobiła takiej kariery, jak teraz, gdy się ubiera w same pończochy, to oczywiste. Chociaż ona bardzo zróżnicowanie się w sumie ubiera, czasami ładnie ją ubiorą do jakiejś gazety.

Ja też raz widziałam na ulicy dziewczynę, która była ubrana w rozpięty płaszcz i miała założone same pończochy na nogach!!! Normalnie szok :P Wprawdzie to było w biały dzień, ale w sumie to mogła być prostytutka.

Coś dla dziewczyn, które chcą się dowartościować: :P http://img9.imagevenue.com/img.php?image=68262_bf5ec1f7001119aa45e52f0f_122_94lo.jpg http://img297.imageshack.us/my.php?image=kl8oich7.png http://www.rabczewska.fora.pl/video-galeria-kompromiujace-grafiki-zdjecia-tapety,5/jak-doda-retuszuje-swoje-krotkie-nogi,9.html Pewnie teraz jesteście najszczęśliwszymi dziewczynami na Świecie :P

Gość jestescie beznadziejneee
jak wy krytykujecie ubior facetow to faceci tez was moga krytykowac

Gość zmartwiona86
ja mam ten sam problem i juz go opisalam na kafeterii...moj chlopak najpierw wpatrywal sie na nie powiem bo fajnie ubrana laske.po czym stwierdzil ,ty nie masz,gustu,siedzielismy przy stoliku w centrum handlowym,udawal ze mnie slucha w tym momencie ale widzialam jak sie gapil....ja bym nigdy tak sie nie zachowala w stosunku do niego ale po tej akcji obralam strategie i od dzis mam zamiar gapic sie na kazdego mijanego chlopaka i oceniac jego wyglad...za dobrym tez nie mozna byc bo oni tego nie doceniaja

Gość 94Anka88
Nie przejmujcie sie, moj mi ostatni powiedzial ze moja koszulka to by nawet dupy nie poddtarl. ;) Wydalam na nia 120 PLN i jest boska. Debil jeden :(

Gość 94Anka88
A bluzki musze miec takie bez dekoldu, jak mam lekki to on odrazu ze mi cycki widac ze sie pokazuje innym itd. Ja latem spodenek nawet ubrac nie moge bo za krotkie, nie wspominajac juz o spodniczkach... ALE JA TAM SIE NIE DAJE!! BEDE NOSIC TO CO MI SIE PODOBA!!

Gość AndziaQ
Ja się ubieram modnie ale mój facet właśnie powiedział że woli skromniejsze ciuszki u dziewczyny i mój styl mu się nie podona ;/ i zrozum tu facetów uuh