Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i to samo

Tata znowu pijany

Polecane posty

Gość i to samo

Postawię potrawy wigilijne, usiądziemy do stołu. Mama zacznie się czepiać ojca, że jest pijany i się zacznie: tata będzie wrzeszczał, trzaskał drzwiami, siostra będzie ryczeć w pokoju, mama w drugim pokoju, a ja będę sprzątać nietkniętą kolację. Co roku dokładnie to samo. Jest trzeźwy, da się z nim wytrzymać, chociaż trzeba mu znosić 4 piwa dziennie, ale w Wigilię narąbany.

Gość jestem szalonaaaaa
wspolczucia, ale wam zgotowal los :(

Gość otruj dziada

Gość i to samo
chętnie Dosypię mu trucizny na szczury Żartowałam.:(

Gość jestem szalonaaaaa
dobrze z ejeszcze troche ci sie zarty trzymaja ;)

Gość naj naj lasjoijewfore
to go wyrzuććie z domu!!!! na tyle żeby zrozumieał że nie jest wam do niczego potrzebny. jak się zmieni to niech wróci....

Gość i to samo
Można się przyzwyczaić. Ojciec pijak, to najgorsze, co może człowieka spotkać. Tylko dziwi mnie postawa mamy: męczy ją o piwo, to ta głupia jedzie do sklepu po zakupy i kupuje mu zgrzewkę. Potem ryczy, kłócą się wyzywają, a ona i tak mu kupuje. Ja wolałabym, żeby mnie męczył o to piwo niż rzeczywiście miałabym mu je codziennie kupować. dzięki za wsparcie

Gość Martyna159
Hej miałam dokładnie to samo,po paru latach sie wyprowadzilam i teraz przynajmniej nie mam nerwicy,w domu niestety dalej maja to samo, żałuje tylko ze bylam za mloda aby cos z tym zrobic....

Gość testerka3
Nie wyrzucaj choinki po świętach!!!!!! Podlej swoją choinkę w konkursie Listonic’a i czekaj spokojnie na Mikołaja z workiem prezentów. Na choince jest napisane co robić:) A nagrody to: Dwuosobowy wyjazd do SPA, I-pody touch, ekspresy do kawy , bilety na Opener Festiwal i wiele wiele innych! Sprawdź sam/a wystarczy zajrzeć na adres: http://listonic.pl/testerka3/choinka