Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Etincelle de nuit

Zaraz mam Wigilie...a tak mi sie nie chce...wynudze sie i tyle...

Polecane posty

Ja dopiero siadam o 20. I jak na razie nudze sie bo jestem sama w domu. Wszystko juz jako tako przygotowane wiec musze czekac do 19.30. Zycze udanych przysmakow i fajnych prezentow pod choinke.

To i tak masz szczescie, ze nuda tylko, bo u mnie klotnia i dramat jak co roku tak, ze sie wszystkiego odechciewa :s

Jakoś przeżyłam:) łamanie oplatkiem trzeba bylo jakos przejsc zwyczajowymi formułkami, potem jedzenie, to nawet bylo zajecie i nie bylo widac ze nie mamy o czym rozmawiac, potem prezenty i koniec. Potem wzielysmy z siostra laptopa na kanape i wysylalysmy zyczenia smsami i mailem do znajomych i tak sie wigilia zakonczyla:)

Co nie zmienia faktu ze dziwnie sie patrzy na ludzi ktorzy sie jakies 3 razy pokłócili dziś podczas przygotowan (moi rodzice) albo siedzi przy stole z ojcem ktory jeszcze wczoraj z przekąsem powiedzial "A jak mozesz zakladac, ze uda Ci sie w zyciu..........[i tu cos na czym bardzo mi zalezy] " a dzis zyczyl spelnienia marzen... E, olać to. Wazne ze nie chodze na studia, nie chodze do pracy i moge sie obijac, a ciasta naprawde dobre wyszly:)